Бакс 256 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2011 DIMON-72,набери меня, а то тебе звонишь, так ты на морозе постоянно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2011 Дмитрий $, Да Динамику на телефоне попа,в пиве поплавал,.Я мож сегодня заскачу,если будет окно, у меня сессия так что я рядом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2011 DIMON-72,окейно, жду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2011 DIMON-72, спасибо что "зашел" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2011 Саня давай гони фотки установленого апгрейда на машине! интересно же!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2011 Завтра или в воскресение зделаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2011 Главное чтоб звучок присуцтвовал хороший Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2011 Я в печали Комп умер в очередной раз.Его ,конешно оживили,но ....вобщем свое он отжил. Может кто поможет? В смысле-нужен комп,самый простой,требования-самые скромные,главное-чтоб был жывой и крепкий.Бюджет тоже минимальный-до тыщи,но желательно-500:-) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2011 за такую сумму компа щас некупиш, нащёт звука говорил такой как у стокового глушака ток басистей Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2011 за такую сумму компа щас некупиш, Взять старый корпус, винт и т.д. В итоге нужна материнка, память и процессор. Смотря под какие нужды компьютер. Саня давай гони фотки установленого апгрейда на машине! интересно же!!! Шо уже придумали? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2011 Смотря под какие нужды компьютер Нужды самые простые-выход в тырнет,запись дисков. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2011 DIMON-72,Димон, так когда ты зайдешь? Я за тебя заложил свои 50 грн, и я хочу получить их назад Шо уже придумали? нео выхлоп Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2011 Дмитрий $,Да непереживай ты так ,зайду во вторник,Как раз у меня окно в парах . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2011 DIMON-72, я не переживаю, это ж не я уже 3(!) раза грил что зайду, и не заходил )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2011 (змінено) Пля ,я что виноват что так пари раставляют. Змінено 10 квітня 2011 користувачем vadim Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2011 Незлите Чебура бо порвет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2011 Незлите Чебура бо порвет. Не не не ,я мирный житель Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2011 Незлите Чебура бо порвет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2011 Нео выхлоп Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2011 А я насадку такую же хачу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2011 menshiy, а как звучит сей Неовыхлоп? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мец 2 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2011 а как звучит сей Неовыхлоп? П-с-п-с-п-с-п-с-п-с-п-с... Примерно так.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2011 menshiy, а как звучит сей Неовыхлоп? Звучит как сток Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2011 menshiy, Тогда класс,главное чтоб не Р-рр-рр-рр-р. Интересно как же второй Неовыхлоп звучит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2011 за второй я не отвечаю что за вук будет, самому интересно=))) такой вопрос может на завальцовку больший диаметр трбы брать?? как думаете?? ато какойто он миниатюрный кажеться нащёт насадок на глушитель обговорим на встречи НО СРАЗУ ГОВОРЮ СРАЗУ Я ИХ НЕ ЗДЕЛАЮ ПРИЙДЁТЬСЯ ЖДАТЬ!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах