Teacher 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 Кто еще с нами? туда не далеко. всего то 210 км в одну сторону Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valek 2 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 Teacher, ты цену на бензин видел))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SToRM-21013 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 всего то 8.70 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Teacher 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 SToRM-21013, в воскресенье по 9.15 заправлялся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SToRM-21013 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 (змінено) Teacher - ты наверно на воге или шелле заливаешь по такой цене я на укрнафте Змінено 9 березня 2011 користувачем SToRM-21013 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Teacher 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 SToRM-21013, Шелл92 и тока он. при наличии отсутствия оного - ВОГ92 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SToRM-21013 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 я одно время тоже там заправлял только его... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Teacher 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 SToRM-21013, А чего ушол? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SToRM-21013 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 (змінено) при сравнении неоднократном сделал вывод: что на любой заправке иногда бывает бенз действительно похож на бенз, ели давишь педаль, и у машины хорошая динамика... а чаще всего что на шелле, что на другой любой - заливаешь, результат одинаков и динамика фиговая по этому сейчас разницы особо нет где заливать..., но заливаю на укрнафте, т.к. они у меня постоянно под носом Змінено 9 березня 2011 користувачем SToRM-21013 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Teacher 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 а я после перехода на Шелл забыл что такое чистка и регулировка карба Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SToRM-21013 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 ну я езжу по 1000 в месяц точно, карб озон - претензий нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Teacher 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 (змінено) мы плавно уехали от обсуждения места и времени встречи. Пока у меня один вариант - Преслав Кстати тока что проезжал мимо заправки Шелл: 92 уже по 9,29 Змінено 9 березня 2011 користувачем Teacher Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dmn 2 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 Предлагаю встречный вариант: Преслав (14км от Приморска) - место впадения реки Обиточной в море. Был осенью там с друзяками на рыбалке... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 Ну и кто туда поедет? 90% сразу не поедут по мне так надо в Запоре проводить встречу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Teacher 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 yurecgod, А ты поедешь? Я за свой счет тоже туда не смогу. Тока если пригласят Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 а т.е. ты не в запорожье? дык встречу планируют на середину апреля Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 Да давайте как то уже определяться! Я Только за Запорожье!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 Да запорожье 100 пудов на какую то субботу апреля Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valek 2 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 Предлагаю 16.04.2011 т.к. 19.04 ДР Копейки и приурочить эту встречу дню рождению и съесть тортик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jammm 113 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 Я за Запорожье Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Teacher 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 Я тоже. Предлагаю вариант №2: Парковка на Набережной, ниже Радуги Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 Я тоже.Предлагаю вариант №2: Парковка на Набережной, ниже Радуги согласен, да и вроде дата устраивает. п.с. если сюрпризов не будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Teacher 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 yurecgod, а от туда до преслава остается какихто 209 км Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valek 2 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 yurecgod,тоже согласен Teacher, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
maksik84 11 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 Ну,если без сюрпризов,то и я буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах