Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 весь Союз воював з УПА аж до 1964 року Рассказывал дед, как воювали уповцы... .. ему довелось как раз с ними тоже повоевать п.с. Разные мы и праздники у нас разные 1 Andrew відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andre34 355 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 "Ну накінець! А то якесь 23-тє, 8-ме і і решта 1-их чи 9-тих - відстой якийсь Мало не відчув себе у якійсь рязанській глибинці. :at:" Вот не надо бы, вот можно ж по другому, но к сожалению наверное нет. Бяда с головой. Счастливо оставатся в своей вселенной. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 вшановували наших полеглих під Крутами, а тепер давай - прославляй їх вбивць. прославлять тех,кто послал пацанву задержать большевиков,чтоб успеть собрать свои брильянты и свалить из Киева тоже вряд ли стоит. разница между тогдашними окопниками и теперешними только в том,что бой под крутами завершился за полдня,а теперешних в окопах маринуют три года. День захисника України офіційно встановлено 14 жовтня 2014 року то есть до этого 23 года у страны и у ее защитников не было праздника? А чому це День Покрови - коли здавна відмічають славетне козацьке військо - стало невдалим прикладом українського свята? потому что например выдающийся украинский историк Грушевский в своих трудах характеризует казаков как бандфорирование,которое за деньги воюет на стороне тех,кто платит,и ни о какой государственности в этом разрезе речи не ведет. или он уже не авторитет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 Класно у нас живеться 5-ій колоні. Можна свою каламуть по українських форумах розносити. В Росії за таке ж вже би давно їх могилки будяками поросли. Я ще застав весь розквіт діяльності тих дєдов-освобадітєлєй. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 то есть до этого 23 года у страны и у ее защитников не было праздника? например выдающийся украинский историк Грушевский в своих трудах Я щиро здивований, що теперішня влада таке прийняла - хто у нас був владою? Перший був головним ідеологом компартії. Другий був громадянином Росії і членом ЦК компартії. Потім було щось незрозуміле і відразу - російський бандюк. Про останнього навіть не вартує згадувати. Твори Грушевського читали в оригіналі, чи ОРТ переказало? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 Я ще застав весь розквіт діяльності тих дєдов-освобадітєлєй. Ну конечно, лучше было бегать по горам и стрелять в спину по тем дедам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andre34 355 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 @VETERAN, Класно у нас живеться 5-ій колоні. Можна свою каламуть по українських форумах розносити. В Росії за таке ж вже би давно їх могилки будяками поросли. Я ще застав весь розквіт діяльності тих дєдов-освобадітєлєй. Вот чут не потвоему, так сразу пятая колона. А я вот в силу возраста не застал , но вот внезапно, бабушка моя всю жизнь прожила в селе подо Львовом, и я там летние каникулы проводил. Дак вот времена те она застала точно и расказывала много хорошего. Так что про героев можно современным школьникам втирать, они поверят. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 @VETERAN, так уничтожение инакомыслия это как раз методы совка, от которого так хотим избавится, как говорят по телевизору. У меня уже давно сложилось мнение, что власти хотят вывести не весь совок а только положительные его стороны, а негативные любыми методами оставить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 @Лукаш1, Какое инакомыслие? Историю надо знать, а не имперские изыски подтасовки истории. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 @VETERAN, я лично к твоему мнению не каких претензий не имею, потому, что герои и праздники у нас разные... это сложилось так исторически. Раскол он был есть и будет пока не будет дат, которые объединять будут украинцев. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 Так что про героев можно современным школьникам втирать, они поверят. У мене половина родини є прихильниками УПА, а інша половина - поляки, яких та УПА "била і мордувала" і вони виїхали до Польщі. Особисто знав очільників - засновників УПА - саме тому можу судити з першоджерел. А польська родина, коли втікала від УПА, була пограбована "освободітєлями" і повернулися. Їх підтримали і накормили упівці, щоб ті змогли знову спробувати пробитися в Польщу.Можливо вам не відомий факт, що спочатку 9 мая не святкували - так знайте, що не просто не святкували, а і всіх інвалідів вивезли з міст на вірну смерть - що з ними і сталося. Дуже ще багато "славного" є щоб відмічати, але не думаю, що це потрібно робити саме тут. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 @Лукаш1, Какое инакомыслие? Историю надо знать, а не имперские изыски подтасовки истории. а кто ту историю знает? историю все крутят так, как удобно.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 @denis13, а решать где правда а где нет кто будет? Вооот. Если есть разные взгляды на то что происходило допустим 3 года назад, то что говорить за то что происходило десятки лет назад когда многих еще на свете не было. В Северной Корее допустим свое преподнесение истории, и для большинства ее жителей она правда так как у них железный занавес. Борьба за умы у любой власти всегда была есть и будет, но есть разные способы и методы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 Завтра можете приготуватися, щоб післязавтра гідно відсвяткувати День кота. Це ж краще, ніж ворожого салдафона у себе в тилу вітати. Я очень извиняюсь, но если бы не "ворожий солдафон", ваш родной город Львов был бы под властью Польши. 2 diman1053842 та Автонаездник відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 пока не будет дат, которые объединять будут украинцев. Какие даты должны быть что бы объединить кого то? Могу предложить 16 березня Недавно было прощенное воскресенье. Пока не будет ДАТ и транспорантов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 а кто ту историю знает? А спробуй очевидців пошукати - поки живі. Але надавай перевагу аборигенам, або іноземцям, яким не залежить на тій історії. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 @denis13, а решать где правда а где нет кто будет? Вооот. Если есть разные взгляды на то что происходило допустим 3 года назад, то что говорить за то что происходило десятки лет назад когда многих еще на свете не было. В Северной Корее допустим свое преподнесение истории, и для большинства ее жителей она правда так как у них железный занавес. Борьба за умы у любой власти всегда была есть и будет, но есть разные способы и методы. Какие разные интересно взгляды на прошедшие три года? Или три последних года очевидно не показали? Ну извините ищите дальше вселенский сговор массонов и рептилоидов. А спробуй очевидців пошукати В нынешнее время интЕрнет может всякого нагрузить. Судьбу хотя бы этого человека знаете? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 если бы не "ворожий солдафон", ваш родной город Львов был бы под властью Польши. Якби не "брати" - сто років тому - то не були б і під Польщею. Не помітили закономірність - як тільки один шакал вгризається в Україну з одного боку - відразу активізується такий самий і з іншого. А потім приєднуються ще й інші шавки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 Судьбу хотя бы этого человека знаете? Дуже важка була доля Її описав Коротич у журналі "Огонек". Особливо вразила історія з посилкою в табори.А чому виникло таке питання? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 Якби не "брати" - сто років тому - то не були б і під Польщею. Не помітили закономірність - як тільки один шакал вгризається в Україну з одного боку - відразу активізується такий самий і з іншого. А потім приєднуються ще й інші шавки. Под Польшей Львов оказался благодаря Симону Петлюре, который нынче возведен в пантеон героев Украины. Именно он продал полякам западные земли в обмен на поддержку своего режима. Для сравнения, Колчак в схожей ситуации отказался отдать японцам часть Сибири, ответив "я Родиной не торгую". Это так, к вопросу о мышлении людей. В состав Украины Львов вернулся в 1939-м усилиями тех, кто праздновал 23-е февраля... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 А чому виникло таке питання? Да то не в Ваш адрес. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andre34 355 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 У мене половина родини є прихильниками УПА, а інша половина - поляки, яких та УПА "била і мордувала" і вони виїхали до Польщі. Особисто знав очільників - засновників УПА - саме тому можу судити з першоджерел. А польська родина, коли втікала від УПА, була пограбована "освободітєлями" і повернулися. Їх підтримали і накормили упівці, щоб ті змогли знову спробувати пробитися в Польщу. Можливо вам не відомий факт, що спочатку 9 мая не святкували - так знайте, що не просто не святкували, а і всіх інвалідів вивезли з міст на вірну смерть - що з ними і сталося. Дуже ще багато "славного" є щоб відмічати, але не думаю, що це потрібно робити саме тут. Вот истории они разные, а я расскажу свою. Запомнились лесные брятья жытелям села разбоем, мародерством и убийством школьной учительницы. И трупами на полигоне, которыми были забиты колодци вокруг полигона (так говорили на Яворовский полигон), Еслы вы действительно со Львова то места должны быть знакомые и события тоже лучше чем мне. И это не орт, это именно история. И своей бабушке я как то верю больше чем современным историкам.Ну истории про остров Ваалам знаю, читал. Примерно так же как какойто украинский канал на улице спрашивал у школьников про голодомор. Так мало кто ответил, а кто чего вспомнил, так про кровавого Сталина, который устюроил голод во Львове в 33 году. О том что Львов в 33 был польским как то не впомнили.(Опрос проводился в Тернополе вроде) Вобщем как было вено замечено выше, разные праздники. И что? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 Запомнились лесные брятья жытелям села разбоем, мародерством и убийством школьной учительницы. И трупами на полигоне, которыми были забиты колодци вокруг полигона (так говорили на Яворовский полигон), Еслы вы действительно со Львова то места должны быть знакомые и события тоже лучше чем мне. Знаю про це ще часів дитинства - всякі совєцькі спецслужби спеціально створювали свої загони - під видом упівців. Не буду тут поширюватися про їз завдання - ці документи вже розсекречені. О том что Львов в 33 был польским как то не впомнили.(Опрос проводился в Тернополе вроде) Моя родина походить із села на тернопільщині. Мені дід розповідав, як вони організовували загони допомоги голодуючим - збирали на вози харчі і під вечір стягувалися біля кордону. За ніч вони перетинали кордон і розкидали мішки з харчами по городах. До хат не заходили - бо чекісти могли половити, або повбивати тих, до кого зайшли б. Навіть поляки не дуже переслідували за це. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 убийством школьной учительницы Це був улюблений прийом карателів - взяти молоду вчительку зі сходу і заслати її в західне село - випитувати дітей про батьків. Таких "педагогів" дійсно відразу знищували самі жителі села. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 Знаю про це ще часів дитинства - всякі совєцькі спецслужби спеціально створювали свої загони - під видом упівців. Не буду тут поширюватися про їз завдання - ці документи вже розсекречені 14-ю дивизию СС тоже советские спецслужбы создали? (специально не пишу название дивизии, чтобы знатоки истории догадались о чем речь). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах