Перейти до публікації
Тоха

МИР,ТРУД,МАЙ !!!

Рекомендовані повідомлення

@VETERAN, особенно понравилось

Річ Посполита (Польща, як спрощено назвав сусідню державу думець)

думець и не знает, что сейчас средневековье на дворе)
Это наверное к тому что в года о которых ведет речь думец росия могла воевать с речью а не с польшей. Но то такое уточнение. Я лично не обратил внимания.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ну так отмечай этот день. Проблема что ли?
Я так и делаю :)  Не пойму вообще к чему вся эта тема и весь этот срач :)  Кто что хочет, тот то и отмечает и не надо никому указывать что кому когда отмечать, а что не отмечать. А лучше отмечать всё--больше выходных и поводов посидеть за столом это---  :ay:  :az:

Поділитися повідомленням

@Zir, для тебе буде ще один праздник - День захисту москалів - у серпні. Точно зіп'єшся в край. :lol: 

Поділитися повідомленням

@VETERAN, Я не збираюся чекати  до серпня :multi: коли хочеться забухати--е така штука як Вiкi--там кожен день можна знайти привiд :lol:

Поділитися повідомленням

Я вчера чюток с женой не перескандалил,попросту решил немножко с ней пошутить. У моей Жены Днюха 22 апреля - говорю ей:наверное придется перенести твой празник.Еле остановил раскрутившееся колесо.

Поділитися повідомленням

У моей Жены Днюха 22 апреля
А у меня 14 июля--День взятия Бастилии во Франции. Я уже у Эуропе :p  :multi:  :lol:

Поділитися повідомленням

@Zir, не повело - міг два празники святкувати, а тут збіглося. Але про тебе вже подбали - заплатиш, як за два -  Віднині в Україні здорожчало спиртне

Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2017/03/01/230530-vidnyni-ukrayini-zdorozhchalo-spyrtne

Поділитися повідомленням

@VETERAN,Тема понемножку переходит в другое русло,это нормалек (ддабы небыло политики),яж когдато говорил - будем делать натурпродукт,тобто нам эти цэны пофигу,я даже браге не буду давать выстаиваться как положено,кухоль в руки и вместо воды.

Поділитися повідомленням

нам эти цэны пофигу

Мені тим більше - переважно полюбляю чилійські, або каліфорнійські вина. А угорський Мурфатлар - поза конкурсом - ще юності полюбився. Або ще Токай фурмінт. :ay:

Поділитися повідомленням

@VETERAN,А закусь чья,конфеты... А особенно полюбляешь мясло Польское в заморозке от неизвестного выробныка? 

Поділитися повідомленням

@Сергей72, солодке - не дуже люблю. На крайняк - швейцарський шоколад. Мнєсо у нас під Львовом бігає і нагулює сальце - до пори... У нас практикується, що кілька людей платять селянинові і він для них вирощує свиньок, чи індичок - можна приїхати і подивитися на умови утримання та корми.

Поділитися повідомленням

@VETERAN,А слабо у вас сделать государственные свинарники,птицефермы,яйцефермы? И раббота и зарплата былаб у людей. Нну конежно ты скажешь - а зачем? Блин все я замолк- меня уже прет. 

Поділитися повідомленням

@Сергей72, ця тематика вже вийшла за межі маю.  Але відповім - свинарники і птахофабрики є і я навіть поставляв обладнання на деякі з них. АЛЕ корми, технології, персонал і т.д, і т.п. Мені бридкі всякі ці польські, чи американські мокрі копченості.

Хочеться далі обговорювати - іншу тему треба відкрити.

Поділитися повідомленням

Віднині в Україні здорожчало спиртне
Та да, у нас самогон тоже поднялся с 20-ти до 25. Але та маленька прикрiсть на 5грн не зупинить справжнiх профессiоналiв :multi:  Навпаки, на фонi  пiдвищення зарплати я тепер маю можливiсть придбати навiть бiльше самогону :)  :ay:

Поділитися повідомленням

привітай своїх котів
На жаль недавно помер мiй найулюбленiший котик :( Падли сусiди розсипають отруту для мишей. Тупi люди--не розумiють що краще сiмейства котячих нiчого нема. Я тепер злорадствую--у сусiдки в пiдвалi яка розсипала отруту-- мишi знищили приблизно 300кг картоплi. Чхати хотiли мишi на ту отруту. Хай тепер купляе, якщо котика жалко було годувати.

Поділитися повідомленням

Про расстрел служивших са это вообще круто. Че за мысли?
 1468332264_7b39fcfa31d6e234d9b89b9134617" rel="external">Посиланняi.gif" rel="external">Посилання

Поділитися повідомленням

Відбій хлопці. Перше Травня усі ОФІЦІЙНО на святкування Дня международной солидарности трудящихся  :) 

http://112.ua/obshchestvo/skolko-prazdnichnyh-vyhodnyh-budet-vesnoy-2017-goda-374945.html

Поділитися повідомленням

Відбій хлопці. Перше Травня усі ОФІЦІЙНО на святкування Дня международной солидарности трудящихся  :) 

http://112.ua/obshchestvo/skolko-prazdnichnyh-vyhodnyh-budet-vesnoy-2017-goda-374945.html

Ты как идейный и неподкупный ненавистник совка просто обязан выйти на работу 8 марта а также 1,2 и 9 мая.

Поділитися повідомленням

обязан выйти на работу 8 марта
У нас і так працюють. Мені призначили візит до стоматолога на 8 березня.

А 1 і 2 травня та 9 травня також працюють, але на дачах і городах.

Поділитися повідомленням

А 1 і 2 травня та 9 травня також працюють, але на дачах і городах.

Это совок. Настоящий сознательный патриот обязан выйти на основную работу.

Поділитися повідомленням

@Интервент, А Вам я погляжу моя персона не дает проходу :)

Докладываю: у меня рабочие дни понедельник-пятница, по необходимости и в субботу\воскресенье (считаю что это плохо работать в выходные), рабочие часы с 8.00 и . Отпуск: летом 14суток, зимой с 1января по 15января. Праздничные дни: Пасха. 

Не то шо при совке :) Хош не хош в руки транспарант и на парад. Аж завидно как то.  :multi:

Поділитися повідомленням

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.