Перейти до публікації
saik

Выбор жидкостей для авто (Масло, охлаждение, тормозная)

Рекомендовані повідомлення

и никому не известные слова...

Говорю продаванам, сильно приставучим, шо за мотылем на базар не ходят...

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Так ну в моторе поменял. Теперь надо с трансмиссионным разобраться. Какое предпочитаете?

* IQ4516 Octa *

Поділитися повідомленням

Подскажите, кто сталкивался с маслом Kraft.

На авторынке посоветовали - типа новое немецкое. Взял, отзывов в нете пока нет... Вот теперь что-то палевно в движок лить ...

Движок 1.5л собран на тайговских валах, ролных шатунах и поршнях ТРТ-спорт, со шкивом Вейньера. Масло не жрёть ).

До этого брал ESSO на разлив. Отличное кстати масло, но в этот раз его не нашёл....

Поділитися повідомленням

маслом Kraft.

Читаю спецификацию на полусинь 10W40:

ACEA - A2/B2 (хотя в той классификации имеются допуски A1/B1, A3/B3, A3/B4, A5/B5);

API - CF4/SH (на сегодняшний день является условно действующей).

Двигло собрано, прикатай на нём.

типа новое немецкое

Как бэ контора основана в 1963 годе, хотя смотрю по цене, как иные закордонные брэнды.

Поділитися повідомленням

Как бэ контора основана в 1963 годе, хотя смотрю по цене, как иные закордонные брэнды.

У нас на разлив из бочки 60 грн/литр

А вот что пишут по поводу новизны на hammer.com.ua

До 2012 года в портфеле компании было три масляных бренда - FUCHS TITAN, MEGUIN, ARECA. Данные бренды уже прочно заняли свои позиции на рынке и имеют свою аудиторию лояльных потребителей. Но мы не стоим на месте, и в своем движении стараемся быть инновационными и современными. Именно поэтому мы стали дистрибьюторами инновационного продукта в Украине - масла KRAFT от компании Kraft Oil (Германия).

Змінено користувачем regenwurm

Поділитися повідомленням

Народ, подскажите крутое, классное, лучшее, супер-пупер трансмиссионное масло для КПП :bc: ? Хочу порадовать свою старушку, вычистил, вымыл...можно сказать вылезал коробку передач...хочу залить туда хорошее, качественное масло и забыть на лет 5 про него! :ar:

Поділитися повідомленням

крутое

Необходимо озвучить бюджет, хотя просто вылизать коробас мало (это не вечно шумящие у тазиков, у класеги по сравнению с ПП тишина), мост основной источник гула (там хоть с золотом масло залей, а если гудит, то токо переборка с настройкой пятна контакта ГП).

Поділитися повідомленням

Доброго вечора громадо. Підкажіть варто брати чи ні на ВАЗ-21063 мастила фірми Агрінол, зокрема це Аgrinol SAE 10W-40 SG/CD. Чи це погане мастило????? І взагалі хто користувався продуктами цієї марки і виробника і чи варто користуватися продуктами даного виробника????

Дякую.

Поділитися повідомленням

При выборе ГСМ для авто главное:

1. Не купить палево разлитое с отработки.

2. ГСМ должны отвечать требованиям автопроизводителя.

10В40 нормально используется моторами ВАЗ.

Ну и там за периодичность замены и вообще проведения ТО авто.

Поділитися повідомленням

Доброго вечора громадо. Підкажіть варто брати чи ні на ВАЗ-21063 мастила фірми Агрінол, зокрема це Аgrinol SAE 10W-40 SG/CD. Чи це погане мастило????? І взагалі хто користувався продуктами цієї марки і виробника і чи варто користуватися продуктами даного виробника????

Дякую.

у меня залито. гоняю где то неделю. если честно разницы не заметил, было залито зик а+. просто надо было дешовое масло, может пришлось бы опять сливать (бензонасос перепускал бензин в двигло). а так если все ок я бы взял более гламурное, уж слишком подозрительно этот агринол дешевый...

Поділитися повідомленням

Та гламурне можна, але натрапив на їхній офф. інтернет-магазин і думаю бадяги не повинні продати. Раніше в місцевих перекупників купував якесь мастило Тітан, думаєте воно норм. Напевне якась бадяга. Також брав Юуоіл, навіть незнаю наскільки воно добре. Тепер думаю спробувати напівсинтетику. Ось і вирішив запитати тут на форумі, може хто брав мастила даної фірми, користувався, які враження. Можливо хтось купував якісь змазуючі матеріали: літол іт.д. цієї марки.

Думаю, для початку, придбаю у них якийсь літол і 158 мастики, тоді буде видно чи можна брати у них мастило.

Поділитися повідомленням

думаю бадяги не повинні продати

З тим допуском SG мона лити будь яке, навіть ТНК.

Тепер думаю спробувати напівсинтетику

Коли з'явилась у продажу полусинь, за мінералку забув і не згадую вже дуже багато років.

Поділитися повідомленням

Дякую. Заспокоїли. Ну спробую, потім відпишусь. А на рахунок масляних фільтрів. Мановський нормальний чи ні.???

Поділитися повідомленням

агринол у меня и в моторе и тад -17и этой же фирмы в мосту. ну не могу плохого сказать, как и хвалить. масло как масло, цена вообще отличная

Поділитися повідомленням

А як на рахунок того чи обов'язково мити мотор при зміні масла чи ні. Чи можно так заляти?????

Поділитися повідомленням

А як на рахунок того чи обов'язково мити мотор при зміні масла чи ні. Чи можно так заляти?????

добавь в старое масло керасина или растворителя немного, поганяй минут 5, вот тебе и промывка

Поділитися повідомленням

А розчинник який має бути 646?
вот на этом я не заморачивался... хлюпни керасина

Поділитися повідомленням

має бути 646

Помилковий вібир - як варіант, злити мастило, залити соляру, завести двигло та десь хвилини 2-3 дати поробити, але уважно дивитись на лампу тиску мастила - якщо вона не гасне, то терміново глушити двигун. Цей такий простецький засіб, але найкраще застосовувати брєндову присадку для промивки двигуна. Вище вже було сказано за керосин, але потрібен чистий.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз