Dominik 1 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2008 Я даже затрудняюсь сказать что ЭТО! :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2008 Я даже затрудняюсь сказать что ЭТО! Мод запора, не плохо если доработать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dominik 1 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2008 Я даже затрудняюсь сказать что ЭТО! Мод запора, не плохо если доработать. Возможнно,но что здесь дорабатывать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2008 А вот такой был заводской опытный образец ВОЛГА 24-ка кабрио зачет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2008 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2008 но что здесь дорабатывать? Перед Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2008 Вот еще один "деревянний конь" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Subbotin 1 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2008 vadim,nemez, ну вы жжете хлопцы! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Defensor 1 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2008 " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2008 Вот еще один "деревянний конь" гг, у азиятов весь металл на "амулеты" пошел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wild 108 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2008 он так хотел Ламборджини... а денег было только на Зубилу... " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nikolaenko 10 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2008 Что-то в этом зубильце есть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2008 он так хотел Ламборджини... а денег было только на Зубилу... ИМХО машинапозачетней чем ламб смотрится, поскольку эксклюзив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Subbotin 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2008 он так хотел Ламборджини... а денег было только на Зубилу... Это не он, а она. На ней ездит девушка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2008 Значить сосать надо больше ,тогдаб может и на Ламборджини б заработала.))))))))))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nikolaenko 10 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2008 DIMON-72 Не сосать, а далеть минет!!! Видео помнишь с ментом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2008 nikolaenko Помню ,)))))))))))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2008 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Motorhead 1 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2008 та что на пузе австралийская кажется Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2008 Та, что на пузе четкая! Шоу кар! На форуме когдато ее обсуждали и даже видео было! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2008 Та что на пузе полный калл Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2008 Та что желтая - серийный образец Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dundi4 2 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 DIMON-72 Уважаемый, пожалуйста выражайтесь в менее эмоциональной форме свои чувства... Производиться такое ощущение что под этим ником скрывается немного быдловатое создание. ПС: где то %80 сообщений от 1087, написаны в оскорбительном тоне. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 dundi4 Ну я ж не тибя оскорбляю........ А на такой тюнинг машинки уменя просто нет другого сравнения,была б другая мож и виражение било б другое. Я привик судить жостко :x Лутше правду в лицо ,чем обливать какай за спиной. А мнение про создание поминяй ,нетакой я как тебе кажеца! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чумак 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 ,нетакой я как тебе кажеца! Ну так и веди себя как образованный ЧЕЛОВЕК, достойно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах