Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2012 что там со временем на сколько встречаемся к 12 на стоянке за БРСМ (напротив Биллы) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
B@RMALEY 4 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2012 И кто будет.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2012 я насчитал 11 человек. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kostya 2 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2012 Сегодня была отличная встреча. Пару фоток Шашлычок Пивасик Машинки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2012 kostya, это все?) спасибо за фотки) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kostya 2 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2012 Не все. Там еще немного есть, но там качество не очень, есть еще твои с Мариной. Напиши в личку почту, я тебе скину, или в архив могу и выложить где-то Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кронге 1 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2012 отлично посидели сегодня )) желудок остановился от такого количества мяса )) стоило Лёхе отлучится, как его машину окупировали ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2012 (змінено) пока никто не видит - Лёша уже что-то жует) kostya, , отписался в личные сообщения) спасибо) Всё прошло супер, вот только мясо я недосолил. исправлюсь Змінено 29 квітня 2012 користувачем Fozzy747 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
B@RMALEY 4 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2012 ребята выложите ВСЕ фотки архивом.и дай ссылку А НА КУЯ ПО ЧУЖИМ СУМКАМ ЛАЗИТЬ((((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2012 а вот вам маленькая импровизация Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
B@RMALEY 4 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2012 блин смотрите какой у меня тюнинх совковый ,карбюраторщик сказал чтоб меньше бенза ела... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 2 травня 2012 ну что, в следующий раз снова на шашлычки? или же сделаем маленькую передышку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kostya 2 Скарга Опубліковано: 2 травня 2012 Я за природу. Лето все-таки. А собраться час постоять, поговорить и разъехаться мы и зимой то можем А еще немного потеплеет и можно на речку, озеро, пляж, купаться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 2 травня 2012 я просто имею введу финансовую сторону этого вопроса) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
B@RMALEY 4 Скарга Опубліковано: 3 травня 2012 давайте перекур по поводу шашлей,а то некоторым авто нужно ремонтировать.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 3 травня 2012 А чья то ксива на фотках была? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
B@RMALEY 4 Скарга Опубліковано: 3 травня 2012 Davyd, ты о каких фотках???и о какой красавеце?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 3 травня 2012 (змінено) Davyd, ты о каких фотках???и о какой красавеце?? На предыдущей странице была фотка, где пацаны милицейское удостоверение держали. Так меня интересует чья это! Вот она: Змінено 3 травня 2012 користувачем Davyd Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
B@RMALEY 4 Скарга Опубліковано: 3 травня 2012 да так паренька одного... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 3 травня 2012 мы не палимся))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 4 травня 2012 напишите в личку! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 4 травня 2012 Ребят, есть предложение как-нибудь позже поехать, поиграть в пейнтбол! кто за?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 6 травня 2012 Наконец то моя копеечка выехала! Наблюдайте меня на просторах родной Троещины! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 6 травня 2012 Наконец то моя копеечка выехала! Наблюдайте меня на просторах родной Троещины! Поздравляю! Уже интересно увидеть) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MegaZlo 1 Скарга Опубліковано: 6 травня 2012 кинь фотки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах