B@RMALEY 4 Скарга Опубліковано: 6 травня 2012 Davyd, а я тебя наблюдал,в суботу в селе троещина возле газовой колонки на СТО цвет похож на мой.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 7 травня 2012 Davyd, а я тебя наблюдал,в суботу в селе троещина возле газовой колонки на СТО цвет похож на мой.... Я же там машину и собирал! Фотки выложу попозже! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 8 травня 2012 какие планы на воскресенье? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 8 травня 2012 У футбольной команд будет кубок Автолиги на спортбазе KIDEV по Бориспольской трассе, после кубка футболисты и болельщики клуба вместе пойдут на шашлыки! Поехали с нами! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 9 травня 2012 будем что-то решать на воскресение ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 9 травня 2012 я, как уже говорил, финансово ограничен, по-этому на шашлыки не смогу поехать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 10 травня 2012 так давайте просто встретимся ?... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kostya 2 Скарга Опубліковано: 10 травня 2012 Можно просто встретится. На какое время сделаем встречу? Но я скорее всего пешком буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 10 травня 2012 делать думаю лучше с утра...так Костя,на розвал едь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kostya 2 Скарга Опубліковано: 10 травня 2012 Ваня сегодня после работы попробую. Главно чтобы там в 18,00 еще кто-то работал. Раньше никак не смогу. Да и тормоза у меня веселые Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 10 травня 2012 розвал должен быть...а тормоза...будем потом делать))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kostya 2 Скарга Опубліковано: 10 травня 2012 Надеюсь будет. Если нет, то завтра поеду снова. Завтра работа на час раньше кончается Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 10 травня 2012 ненене, встречу если делать - то к вечеру. хотябы к 18.00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 10 травня 2012 хорошо,так кто будет ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kostya 2 Скарга Опубліковано: 10 травня 2012 Я буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кронге 1 Скарга Опубліковано: 10 травня 2012 +1 время встречи какое ?? на новом месте вроде и кофе выпить негде (( чё делать будем ?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 10 травня 2012 давайте возле Сильпо на Драйзера 21 ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kostya 2 Скарга Опубліковано: 10 травня 2012 предлагаю на старом месте. только заезжать надо с улицы данькевича. если ничего не поменялось там за аттракционами место есть. возле сильпо всегда много машин стоит, можем не найти места. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 10 травня 2012 давайте тогда возле аттракционов... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 10 травня 2012 Так когда, во сколько и где? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 10 травня 2012 если к 18.00, то я буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 10 травня 2012 когда и где? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 10 травня 2012 в воскресенье, в 18.00 напротив Биллы, на стоянке возле заправки БРСМ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 10 травня 2012 Это другое дело! Спасибо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 11 травня 2012 смс скинул всем. надеюсь, они все дойдут Кронге, скинь фотки с пробега) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах