w_vlad 1 Скарга Опубліковано: 21 травня 2012 w_vlad Влад, ул.НИколаєва.093-101-64-80 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
B@RMALEY 4 Скарга Опубліковано: 21 травня 2012 w_vlad Влад, ул.НИколаєва.093-101-64-80 ждем на встрече..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 21 травня 2012 w_vlad, будем рады видеть!) Ребят, а где это поделся FOTON -85? Давайте все дружно его позовем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 22 травня 2012 может забухал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
foton 85 1 Скарга Опубліковано: 22 травня 2012 Fozzy747, я не пропал я рядом) просто не получаеться попадать на встречи( Davyd, не дождешься) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 22 травня 2012 вот, докричались, foton 85 снова с нами) что планируем на воскресенье? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 22 травня 2012 на природу ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 22 травня 2012 обещают дождь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 22 травня 2012 а нам все-равно)))хотя бы сосисок пожарить))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kostya 2 Скарга Опубліковано: 24 травня 2012 Что мы решаем на счет воскресенья? Погода, как пишут, будет сухая. Можно на природу поехать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 24 травня 2012 kostya, предлагаю встретиться часов в 18, выпить лемонаду, пожарить сасиски (если есть желание). шашлыки предлогаю пока отстронить, сессия, времени нет свободного((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kostya 2 Скарга Опубліковано: 24 травня 2012 Вариант, но тогда надо собираться часов в 15-16. Ближе к вечеру комары активнее становятся и в темноте сидеть не очень как-то Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 24 травня 2012 kostya, в 21,00 еще светло) а если жарить сасиски - будет дым и не будет комаров) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kostya 2 Скарга Опубліковано: 24 травня 2012 ну от углей дыма мало. посмотрим что остальные скажут/предложат Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
B@RMALEY 4 Скарга Опубліковано: 24 травня 2012 предлагаю нажраться... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 24 травня 2012 предлагаю нажраться... кому что, а тебе одно и то же)) поставил ЦЗ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 24 травня 2012 я за то,что бы пожарить сосиски на природе))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 26 травня 2012 так что завтра будет?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 26 травня 2012 да,во сколько планируем ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kostya 2 Скарга Опубліковано: 27 травня 2012 как вообще организуем встречу? постоим возле биллы или в лес поджарить что-то? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
B@RMALEY 4 Скарга Опубліковано: 27 травня 2012 и во сколько всё это будет происходить как всегда в 18 00,встречаемся возле биллы,а там решим ,и кто будет...???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 27 травня 2012 я буду,давайте в лес поедим...!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kostya 2 Скарга Опубліковано: 27 травня 2012 я тоже буду. давайте в лес. можем собраться часов в 15-16 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 27 травня 2012 давайте на 15 :00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 27 травня 2012 меня не будет( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах