B@RMALEY 4 Скарга Опубліковано: 18 червня 2012 а зазы какие с компани.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 18 червня 2012 Лёша будет на двух машинах?) B@RMALEY, только вспомнил о тебе) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
B@RMALEY 4 Скарга Опубліковано: 18 червня 2012 не понял???!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 18 червня 2012 B@RMALEY, я спрашиваю, ты на встрече будешь и на копейке и на запоре?) или что ты выберешь?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
B@RMALEY 4 Скарга Опубліковано: 18 червня 2012 на том что будет на ходу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 18 червня 2012 я тут наклейку хочу себе делать. может кому еще идея понравится - пишите. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
B@RMALEY 4 Скарга Опубліковано: 18 червня 2012 впринципе ничё,а ещё варианты есть...и какова цена Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 18 червня 2012 B@RMALEY, варианты могуть быть, этот сам редактировал с готовой наклейки к 40-летию копейки. цену еще уточню. жду ответа от производителя. себе хочу размер 20х20 см Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 20 червня 2012 можно на футболки забабахать))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kostya 2 Скарга Опубліковано: 20 червня 2012 Кстати мысль А все-таки где взять наклейку? В теме про наклейки не отвечают, и в личке тоже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 20 червня 2012 я вот сейчас пробиваю, где и за сколько это всё можно напечатать... а то я сейчас безнаклеешный, такое ощущение, как будто голый) Давайте отпишемся, кто будет в субботу на встрече? Я буду. Либо на машине, либо без, но буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 20 червня 2012 я буду...на машине,и все должны быть на машине,отговорки не принимаются))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 20 червня 2012 я буду...на машине,и все должны быть на машине,отговорки не принимаются))) мне главное доехать) буду не один Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 20 червня 2012 а я один)))наверное))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
B@RMALEY 4 Скарга Опубліковано: 20 червня 2012 а у меня записка от мамы можно меня не будит??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 21 червня 2012 У меня отец на копейке уезжает на выходные, меня не будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kostya 2 Скарга Опубліковано: 21 червня 2012 Я буду с женой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 21 червня 2012 очередная неудача. наверное, не смогу приехать((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 21 червня 2012 а кто за воскресение ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 21 червня 2012 кто за понедельник?... шутка!)))) давайте как-то будем уже определяться.. завтра пятница уже)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 21 червня 2012 лучше в воскресение,больше людей будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kostya 2 Скарга Опубліковано: 22 червня 2012 Так завтра или в воскресенье? Мне все равно когда, но надо определятся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 22 червня 2012 и я за воскресение)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 22 червня 2012 сделаю смс-рассылку. на когда писать-то? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 22 червня 2012 думаю на вечер, днем сейчас оочень жарко) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах