PavelV 228 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2013 Fozzy747,ок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2013 Ребята, а Davyd в онлайн заходит? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2013 Emissions, Последняя активность: 04.11.2013 09:21 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2013 был на Перова где-то в 17.40, именно тогда, когда ты мне и звонил) ну тогда фафа тебе))) я так, набрал, думал мало ли ты или не ты) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2013 ну тогда фафа тебе))) я так, набрал, думал мало ли ты или не ты) ну вот в следующий раз как увидишь - сигналь, подрезай, маши, а то я слеповат) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2013 Fozzy747, та если бы мне сотрудник/одноклубник не сказал, я бы даже не заметил. весь во внимании на дорогу) когда он сказал я только мельком увидел тебя. подрезать не буду, но бибикну))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2013 (змінено) Afft, то не моя машина была, я на своей на работу ездил)хотя я был там, но на пару минут заезжал и не парковался, а стоял на остановке) круто, значит успел тебя увидеть в это время зы. не по теме, но кто в теме - ранг одноклубник у меня-таки появился, так шо норм.. не сразу правда, но то таке.. хотя PavelV мог меня и обмануть, а я уже многим успел высказать свое недовольство Змінено 17 листопада 2013 користувачем Afft Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2013 Afft, к тебе сегодня на чй кофе можно? Да и может обсудить какие клубные вопросы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2013 РЕБЯТА!! Давайте поддерживайте сос-рассылку, а то все загнется... нам нужны люди из нашего клуба...! Поможем друг-другу! Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2013 HDRinge, поддерживаю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
B@RMALEY 4 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2013 а что для этого ранга нужно сотворить.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2013 B@RMALEY, читай соответствующую темку. Предлагаю собраться для обсуждения этого вопроса. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2013 R.I.D.I.K, да да да. поддерживаю. ка краз на эти выходные выпадает наша встреча. так что собираемся в воскресенье на 18:00? на ЕКО? там и кофе попьем и в тепле все обсудим Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2013 А может сегодня-завтра? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2013 R.I.D.I.K, блин, я бы не против, но у мну не получится. студент я, сессия( может все таки на выходных? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
B@RMALEY 4 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2013 давайте в воскрисеньецэ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2013 я бы вообще предложил часам к 10 вечера собраться, тогда бы все смогли) и я в том числе) в воскресенье даж не уверен, что смогу( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2013 В воскресение или рано утром или поздно вечером. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2013 мужики, как прошла встреча? кто был? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2013 Fozzy747, по ходу, никого не было(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2013 Напомню что завтра, 30 ноября, пройдет Общегородская встреча клуба. Просьба быть максимальным количеством. Есть ряд вопросов, которые нужно обсудить. ну и просто посидим, пивка выпьем))) Вся инфа тут Посилання Дополнения пишем в теме Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2013 Creativ4eg, ок, только главное нам не потеряться там.. Серега, ты как будешь ехать? сразу на парковку? может вместе скооперируемся в районе Ленинградки и поедем? зы. Fozzy747, R.I.D.I.K, B@RMALEY, kostya вы будете? зыы. Паши не будет, сказал что едет к родителям( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2013 Afft, да, давай встретимся возле универмага "Дарница" и оттуда поедем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2013 уииииии Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2013 HDRinge, ну ты как бы слышал как я смеюсь ща. а для всех кто не слышит, как то так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах