Afft 83 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2013 Конечно! Я завтра планирую, но пока шепеход(.. Кому можно упасть на борт?) Как обычно, на 18? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2013 Afft, не да, на 18:00. Но я так понял что будешь ты да я да мы с тобой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kostya 2 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2013 Afft, есть где-то старые тяги. поищу Creativ4eg, буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2013 Раньше 19.00 не получится. Afft, что так запаска понравилась? Если будет мало народа то может лучше у тебя собиремся? У меня рыбка к пиву подсохла. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2013 Afft, Если будет мало народа то может лучше у тебя собиремся? я думю ты не будешь против Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вадим21013 9 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2013 Я буду) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vertolyot 9 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2013 я еще не знаю) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2013 я против точно не буду))) надеюсь, смогу доехать предварительно созвонюсь с кем-то Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2013 Так это че,типа все у меня или как? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2013 Так это че,типа все у меня или как? ты там свой гараж помню рекламировал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2013 (змінено) Emissions, было дело Если у меня, тогда берите, у кого есть старые тяги ко мне и да, можно и раньше, часов так на 5 собраться Да, и погодка сегодня классная! В общем, делаем мини встречу у моего гаража, кто хочет - буду рад увидеть К часам 16-30-17-00 Змінено 13 жовтня 2013 користувачем Afft Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2013 Блин, хотел поехать, но увы, поеду на шиномонтаж. вытащил зимние скаты, а там... короче меня не ждите... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2013 отлично посидели)) еще и шаровые мне поменяли))) кто там фотал мну с болгаркой в процессе? даешь фото)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2013 Нна тебе " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2013 жигулёнок у стоматолога) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2013 жигулёнок у стоматолога) ага, осталось невропатолога пройти))) ближний в правой фаре не горит, пока барабашку в проводке не нашли, но он однозначно в проводке...или реле, но его тоже пока не нашли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2013 PavelV, главное, что проводка и релюшка есть - это уже хорошо) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2013 главное, что проводка и релюшка есть - это уже хорошо) ужо даже все работает, оказалось предохранитель и не положеный по феншую стык мама-папа, который рассоеденился )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2013 на сколько завтра пробег? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2013 Fozzy747, эх, и ни стыдно тебе, а? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2013 Напоминаю всем Посилання Сбор на 10:00!!! желательно приехать вовремя!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2013 исправлюсь) а клубные наклейки есть у кого-то в продаже? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2013 Fozzy747, наклейки есть, количество ограничено. цена ровняется ежемесячному взносу в кассу клуба. тобишь 20 грн. сюды Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
B@RMALEY 4 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2013 [color="Red">Очередная встреча Клуба ВАЗ 2101 будет проведена 27 октября, воскресенье. Начало встречи с 18:00 Место проведения: парковка ТРЦ Sky Mall "Скаймол", просп. генерала Ватутина 2. может и мы там нарисуемся??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2013 B@RMALEY, а то, конечно! мы, кагбэ, уже давно рисуемся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах