Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2014 )!(eK@, приветствуем!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2014 Ребята, куплю правую переднюю дверь бежевого цвета в хорошем состоянии , на ВАЗ 2106 !!! Можно и без внутренностей !!! Кто продает , пишите в лычку ! Киев. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2014 )!(eK@, Добро пожаловать,пиши в теме купи продай тапм есть тема кулю и тема продам и есть и авторазборки спроси там быстрей найдёшь то что ищешь.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2014 от так от.. только написал этот )!(eK@ в теме, затесался в ряды, так сказать, а уже один из первых постов "куплю".. а там скоро и "продам".. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2014 та просто вот у меня беда , дверца битая, вот и зарегился и написал)) может у кого там есть !? ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2014 )!(eK@, поиск в помощь! Посилання еще спроси тут Посилання и тут Посилання )!(eK@, да, а че с машиной-то? стукнул, -ли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2014 Afft, спасибо, я уже смотрел их , надо бы набрать... неудачный заезд в гараж...) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lukjan 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2014 добрый вечер! жил на троещине,конечная50,теперь на воскресенке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2014 )!(eK@, lukjan, в любом случае, ждем вас на встрече) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2014 посмотрим - посмотрим)) я бы с радостью , новые знакомства ну и т.д.)) но нынче "зелье" дорогое)) 8 ) и с монетами напряг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2014 )!(eK@, ну так без авто приезжай, на своих двух Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2014 Fozzy747, подумаем) Fozzy747, а где будет движка и на который час? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2014 а где будет движка и на который час? Каждое второе воскресенье, Еко-маркет на Закревского, с 18:00 и до последнего. Каждое второе какраз должно быть в эти выходные так что "Велкам":) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2014 а я вот снова с рулём:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2014 Fozzy747, шотамшотам? собрал уже? колись давай! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2014 Fozzy747, шотамшотам? собрал уже? колись давай! ну раз с рулем значит ездит, а если ездит значит собран. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2014 а я вот снова с рулём Паздравляю!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2014 ну раз с рулем значит ездит, а если ездит значит собран. ну вот чё ты лезешь в чужие вопросы, а??.. ты же не знаешь всей глубины вопроса! сидишь на пикабу - сиди.. нефиг сюда их пикчи постить.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2014 Afft, чего баттхеришь то? на каких то там пикабу не сижу, первая картинка в гугле. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2014 Afft, че злой такой? На выходных в гараже будешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2014 PavelV, я буду на выходных в гараже. Приезжай, может чего отпилим на твоей машинке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2014 R.I.D.I.K, мож и заеду)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2014 Друзья! Отпишите плиз в тему об общегородской встрече, кто завтра сможет быть) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2014 скорее всего я смогу подъехать или подойти), с машиной нелады, но все 100% не обещаю ... это к 18:00 ?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2014 так что, завтра не на Эко а на Скай? кто будет? Afft,так ты будешь в гараже или не? я хо накладки на пороги забрать те шо ковер держат Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах