Afft 83 Скарга Опубліковано: 18 червня 2014 Creativ4eg, ты шо, а как же пьянка на свадьбе, драка, танцы? ты шо, такое пропустить хочешь??))) а по сабжу - идея хорошая, поддерживаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 18 червня 2014 а как же пьянка на свадьбе, драка, танцы? свадьба адвентистов. какая драка? какие танцы? не смеши меня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 18 червня 2014 свадьба адвентистов.... а хто це?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 18 червня 2014 а хто це?) оооо, это сектанты блин. типа свидетели иеговы и прочие Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 18 червня 2014 Creativ4eg, та ну, що то за весілля без пьянки, танців і бійки? а по сабжу можна й так зібратись, можна й пожарити щось на природі, біля води - щоб і скупнутись...якщо надумаєте на природу - пишіть завчасно - можу не встигнути повернутись в Київ. Якщо що - я за пожарить, покупатись, потусити на природі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 18 червня 2014 Я бы на этой сватьбе все организовал бы по правильному сценарию, главное с собой бухло пронести))) За сабж!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 18 червня 2014 PavelV, Якщо що - я за пожарить )) А будет кого?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 18 червня 2014 Я бы на этой сватьбе все организовал бы по правильному сценарию, главное с собой бухло пронести))) та не, ты шо, там они такие правильные... по сабжу. PavelV, Цитата: Якщо що - я за пожарить )) А будет кого?))) найдем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 18 червня 2014 Creativ4eg, ну это уже другое дело))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 20 червня 2014 Ну так що? збираємось на Еко в 16:00 і їдемо жарити ковбаски? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 червня 2014 PavelV, если не засяду в гараже с Emissions, то думаю да, время как раз подходящее))) хочу помочь ему решить кое какие проблемы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 20 червня 2014 Creativ4eg, ну так засядеш, і годин в 15-15:00 забирай його і разом на пікнік куда організовуємся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 20 червня 2014 Может на оз. Алмазное? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 20 червня 2014 R.I.D.I.K, там скупнутись не вийде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 20 червня 2014 R.I.D.I.K, PavelV, Мож на Киевское море? кто знает хорошие, малолюдные места? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 20 червня 2014 Afft, так далековато)) , бенза нема Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 20 червня 2014 на Киевское море? это около 50-60 км, осилите? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 червня 2014 Мож на Киевское море? кто знает хорошие, малолюдные места? можно, но учитывая что туда это около 50-60 км да еще и хорошее место найти трудно. может по старинке? за ТЭЦ туда? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 20 червня 2014 alligato, это по Выжгородской трассе , проезжаешь Новые Петривци , Старые Петривци , Лютиж , ну и где то там)) я так на свою дачу еду) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 20 червня 2014 )!(eK@,у тебя дача не в Ровжах чясом? Оо, предложение, поехали в Межегорие гулять так гулять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 червня 2014 Оо, предложение, поехали в Межегорие гулять так гулять если есть велосипед, то можно поехать. пешком там ходить я точно не хочу. мне хватило одного раза Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 20 червня 2014 alligato, нет, за Дымером 12 км дачный поселок . Creativ4eg, а ты был там на экскурсии? )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 21 червня 2014 Да, 2 недели назад с Afft и PavelV))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 21 червня 2014 Может на десенку поедим? И не далеко и места там хватит. Ведь уже там были и вроде бы не плохо отдохнули. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 21 червня 2014 Блин, был бы не на работе, предложил бы Вам поехать в Пущу, и недалеко, и мест хватает! А так увы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах