Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 віддавати за те що якись дядька буде робити те що можеш зробити і сам ну могу тебе хорошего дядю посоветовать. если будут претензии, все исправит, так как делает на совесть. сам к нему в августе на капиталку поеду. уже почти год обслуживающий у него, все делает качественно. я? да! шось у лісі здохло Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 могу тебе хорошего дядю посоветовать і скільки у нього коштуватимуть роботи по капіталці? Emissions, з головою там все як має бути вже, до того ж коліно і ШПГ не стокові, а випуск буде рівнодлінний шось у лісі здохло таки да то що на неділю плануєте? може й підскочу якщо не буду двигунець розбирати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 головою там все як має бути вже а як воно має ?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 Оце молодець! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 і скільки у нього коштуватимуть роботи по капіталці? ну сама работа 2500 вроде было. (комплекс работы с проточкой, шлифовкой) ну а дальше смотря что по запчастям ты собрался ставить. если ествсе, привез, тебе качественно собрали и ты можешь поехать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 а як воно має ? правильно має бути Оце молодець! це ти про що? ЗІ - скинеш фотки з моря? на почту наприклад Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 правильно має бути да не, ты не подумай что я стебусь, просто же интересно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 (змінено) Creativ4eg, в мене проточка 250 блок+200 вал. за що ще 2к віддавати? за збирання/розбирання - що там не можливо зробити власними силами? а по запчастинам то їх не можна привезти разом з двигуном на проточку - поршня/кільця підбираються на вже точений блок. ну ще єдине що не вийде власноруч зробити - збирання ШПГ - ну ще плюс 100-150 грн. все ж таки 600 грн а не 2500 Emissions, має бути степінь стиснення відповідна газу, і фрезерування голови на 1 чи ще скількись мм це самий простий варіант, в меен наприклад поршня підібрані з проточками під клапана для формування відповідної СЖ Змінено 3 липня 2014 користувачем PavelV Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 PavelV, ну если ты считаешь что это дорого, за сбор разбор, подгонку, со всем инструментом, то удачи))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 Creativ4eg, я не вважаю що це дорого, капіталка за роботу десь і коштує біля 3кгрн. я сам віддав би свою на капіталку, але не бачу сенсу віддавати гроші за те що можу зробити сам. тим паче в умовах економічної кризи. краще на зекономлені кошти на море з"їздити короче, закрили тему, в кожного своя "релігія" і точка зору - і від цих спорів ніхто її не змінить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 коштує біля 3кгрн дороже, тыщи на полторы закрили тему, в кожного своя "релігія" і точка зору солидарен Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 Туды суды, а по делу так толком ничего и не сказали Встреча то хоть будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 Встреча то хоть будет? звісно буде. треба тільки вияснити формат (Еко/шашлі) і час Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 Встреча то хоть будет? по плану должна быть, значит будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 звісно буде. треба тільки вияснити формат (Еко/шашлі) і час ну в Эко затарится, а потом на дефолтное место) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 звісно буде. треба тільки вияснити формат (Еко/шашлі) і час время 16:00, сбор на ЕКО, шашли за ТЭЦ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 Уже увидел. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 Creativ4eg,формат? да____ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 за ТЭЦ Как далеко это от ЭКО? да____ Успел же Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 Как далеко это от ЭКО? 3 км, не больше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 3 км, не больше а якщо вірити гугломапу по маршруту яким зазвичай туди їдемо біля 7.5 км якщо не буду в той час розбирати двигун приїду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 3 км, не больше ок! Если буду с прицепчиком, в виде девушки никто не против? Emissions, что скажешь? а якщо вірити гугломапу по маршруту яким зазвичай туди їдемо біля 7.5 км не критично Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 Если буду с прицепчиком, в виде девушки никто не против? бери трьох, заради такого я розбір двигуна на пізніше відкладу звісно не проти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 PavelV, Так что ты там про Креативчика в соседней теме пел? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 бери трьох, заради такого я розбір двигуна на пізніше відкладу звісно не проти и это я еще подкаблучник? Так что ты там про Креативчика в соседней теме пел? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах