)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 21 червня 2014 Creativ4eg, ммммммммм, голубая Копеечка , не помню такой )) так давай может щя встретимся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 21 червня 2014 так давай может щя встретимся? та завтра уже соберемся. я хочу дома уборкой заняться. завтра приедут жалюзи ставить, на балконе окна помыть нужно. так что до завтра) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 21 червня 2014 Creativ4eg, оке ) тогда до завтра) время точно то что в в первом посте!? без изменений... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 21 червня 2014 )!(eK@, ну судя по настроению и активности обсуждения время как раз оптимальное. ждем еще кто чт оскажет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 21 червня 2014 и тииишииинааааа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 21 червня 2014 Если собираться куда-то ехать, то собираться нужно раньше чем 16,00 потому как пока все соберуться, пока решим, пока купим, пока доедем, пока разложим.... короче нужно раньше. Я за ТЭЦ или еДесенку) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 21 червня 2014 ну тогда планируйте как и что. рассчитывайте еще и на меня, но я раньше 16:00 на троещине вряд ли буду. так как буду занят. если что, скажете где вы, я найду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вадим21013 9 Скарга Опубліковано: 21 червня 2014 (змінено) я до 3х работаю так что на Эко раньше чем в 16 не могу быть, Веталь +1 я за ТЕЦ как всегда)))) Скорее всего скооперируюсь с креативчегом, кстати у кудряша завтра др)))) Змінено 21 червня 2014 користувачем Вадим21013 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 21 червня 2014 Вентель, Согласен с тобой на 100%. Надо собираться хотя бы на три часа. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 21 червня 2014 ну как определитесь со временем, пишите. я в 4 буду возле ЕКО. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 21 червня 2014 Я планирую тоже к 4 на Эко.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 21 червня 2014 Я тоже к 4 подьеду на ЭКО Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 22 червня 2014 И я подъеду, может к 3м, может к 4м Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 22 червня 2014 пацаны делаю диплом если успею доделать осталось тока прогу проверит и скрины сделать то подеду... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 22 червня 2014 Да, и расскажешь, что за диплом и что за прогу написал)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 22 червня 2014 Afft, модель а Prime_Decisions,и не пашет чёто на константы ругается.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 22 червня 2014 Языг? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 22 червня 2014 Afft, хз это готовое пз.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 22 червня 2014 reanimation, ок, ещё на месте пообщаемся)) ну что, и дождь нам нам не помеха, пора выезжать, что ли)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 22 червня 2014 reanimation, ок, ещё на месте пообщаемся))ну что, и дождь нам нам не помеха, пора выезжать, что ли)) Вово) буду через 15 минут. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 22 червня 2014 МЫ с женою выездим! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 22 червня 2014 Погода гуано. Но я на месте уже))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 22 червня 2014 Creativ4eg, это минут на 20-30, дождь перестанет, но прохладно будет так что до встречи) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 22 червня 2014 Надеюсь. Оделся я не по погоде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 22 червня 2014 у меня облом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах