Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 Emissions,что скажешь? ну хрен его знает, а вдруг я буйный буду? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 ну хрен его знает, а вдруг я буйный буду? сразу в багажник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 Shtryl, Creativ4eg, в сусідній темі Тогда будет тебя чайником называть, и заставит ключи подаватьАга, еще борщи варить, с детьми сидеть и заставит за пивом бегать я согласен!!! а я не згоден на таке, а поспілкуватись, відпочити на природі це ж зовсім інше діло, якраз треба щоб було кому овочі нарізати і т.п. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 PavelV,оправдан Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 Emissions,что скажешь? якраз треба щоб було кому овочі нарізати і т.п. о, идеально же, тогда Эмишнс одобряэ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 (змінено) PavelV, ваще то я имел ввиду что пусть делает) ключи подавать проще Паша, у нас с тобой разные понятия. я просто люблю смотреть как люди работают а когда еще и за меня работу делают, то я ващее в экстазе. а борщ сварить не так уж и сложно. за пивком один фиг сам всегда бегаю так что не получилось зацепить меня этим Змінено 3 липня 2014 користувачем Creativ4eg Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 я просто люблю смотреть как люди работаю А борщ придется варить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 Creativ4eg, я теж люблю дивитись як інші працюють, але окрім випадків ремонту свого авто... все починається з подавання ключів, а потім будеш однією рукою ключі подавати, іншою борщ готувати, ногую колиски з малими гойдати і щей за пивом бігати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 А борщ придется варить Для всего остального есть MasterCard(с) 1 Creativ4eg відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 PavelV, най буде так))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 4 липня 2014 я уже начал сбрасывать шкуру после моря, как ящур)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 4 липня 2014 в вс каждый едет с кусочком наждачки....будем тебя тереть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 липня 2014 с кусочком наждачки ради такого даже болгарку могу взять. шоб быстрее Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 4 липня 2014 ради такого даже болгарку могу взять. шоб быстрее Шутники, затейники)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 4 липня 2014 в вс каждый едет с кусочком наждачки....будем тебя тереть берите побольше, бо и я как бизон линяющий)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 липня 2014 я как бизон линяющий бизоны линяют шкурой? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 4 липня 2014 бизоны линяют шкурой? а ты на спину мою посмотри!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 липня 2014 а ты на спину мою посмотри!!!!! мне бороды твоей хватило так что решаем? время 16:00 (как я указал в первом посте), нормально? только никаких ремонтов, ок? мы едем отдыхать а не ремонтирвоать))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 4 липня 2014 Creativ4eg, если шото делать, то собираться нужно раньше) ИМХО) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 липня 2014 Creativ4eg, если шото делать, то собираться нужно раньше) ИМХО) а на прошлой сходке собрались. и что, ничо что ты 2 часа крутил трапецию? так бы эти 2 часа посидели на природе. Паша фонарь не мог собрать тоже 2 часа. 4 часа нормальное время. темнеет поздно уже, так что не будем ничего менять Вентель, мы выехали с ЕКО в 5 начало шестого. так что 4 часа оптимальное время ИМХО Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 4 липня 2014 (змінено) Если приеду - приеду без страховки Пы.Сы. Мяч есть у кого то? Змінено 4 липня 2014 користувачем Shtryl Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 4 липня 2014 Был у PavelV, у меня баскетбольный есть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 4 липня 2014 итак, кто хочет посмотреть фотки с моря, может скачать их тут [spoiler="море Большевик">https://yadi.sk/d/150Hi-WlVwYEE ..это фотки с нашего фотика)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 липня 2014 Afft, спамер посмотрим посмотрим ща Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 4 липня 2014 Afft, не чо так размер файла сколько же там фоток?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах