alligato 318 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2014 Троещина рулит 1 Afft відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2014 Вот где встреча состоялась))) норм так))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2014 Даа, успели и на Троещине побывать и на Лесном у Кости)) Зы. Спасибо за фоточки. Ждём и от Серёги)) Зыы. спасибо Лёше ricerу за проведенное время)) а так же за помощь в съёмке #icebucketchallenge Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2014 Спасибо Afft'огену за то что не бросил в бидэ, проз***** часы до встречи, покатались по трещине в учебных целях. Ну и конечноже рад был всех повидать ))) 2 Afft та alligato відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2014 Спасибо что не бросил в бидЭ ? Лозунг года ))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2014 Спасибо что не бросил в бидЭ ? Лозунг года ))))) Именно! Игра слов и никакого мошенничества!))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2014 опа , что за движуха была ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2014 опа , что за движуха была ? Троещинская встреча по расписанию) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2014 Троещинская встреча по расписанию) еепта , ну мыслями я всегда с вами ) , а так на работе !(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 епта , ну мыслями я всегда с вами ) , а так на работе !(( Скоро можно будет клуб создавать, "клуб тех кто мысленно всегда с вами, но постоянно на работе":evil: и, кажись, я знаю кто будет главным Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 Скоро можно будет клуб создавать, "клуб тех кто мысленно всегда с вами, но постоянно на работе":evil:и, кажись, я знаю кто будет главным Вы 3го на городскую собираетесь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 Вы 3го на городскую собираетесь? вангую шо на работе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 Если подлечусь маленько, то думаю, да. Добавлено через 37 секунд Emissions, Не угадал)))Да и на городскую можно и после работы...как бы не страшно. Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 Вибачайте что меня не было,,и не брал трубку ,был в аквапарке в терминале так понравилось что только в 8 вечера от туда выполз.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 reanimation, каждый отметил окончание лета по-своему.. Shtryl, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 Afft, Я свою днюху отмечал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 reanimation, оу, поздравляю!!! с прошедшим и крепкого здоровья! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 Afft, спс,ещё много встреч будет,тем более замеченно у нас впринципе один и тот же контингент... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 Afft, спс,ещё много встреч будет,тем более замеченно у нас впринципе один и тот же контингент... Роман! С прошедшим! Всех благ и чтоб машинка только радовала! Подъезджай 3го на встречу общегородскую, бум тебе уши разминать) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 ricer,Спасибо. 3 работаю,а так бы с удовольствием бы подехал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 reanimation, З Пройдешнім! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2014 reanimation, З Пройдешнім!присоединяюсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2014 В воскресенье на эко во сколько? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2014 reanimation, ты шо, не местный?.. шапку почитай)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2014 Так что, к 18 подтягиваться?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах