R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2014 А моя в багажнике, у меня надуваха. Может по ходу хищника подразнить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2014 Fozzy747, а я вот с удовольствием попил бы взрослого пивасика сидя у РИДИКА в лодочке) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2014 Пиво, лодки, я за! Необычно будет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2014 Пиво, лодки, я за! Необычно будет! Не переверніться-вода вже холодна:D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2014 с другой стороны у многих куча отмазак так отож - якщо просто зібратись потриндіти - то я радше двигуна збиратиму... а тут є варіант поцікавіше, тай наче я помітив не тільки мені цей варіант сподобався... ну це моя думка... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2014 Ну Я точно буду на воде + судя по обстоятельствам Ридик, Штруль,ПавелВ,Афт тоже присоединяются, вот по карте точка А подход с воды и точка Б стоянка. Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2014 (змінено) Вентель,у меня надуваха одно местная, но если удочками не махать то и в вдвоём можно. да и пиво я не буду, заболел я. Хоть бы до воскресения отойти alligato, заглянь в личку. Змінено 27 вересня 2014 користувачем R.I.D.I.K Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2014 читал, потом созвонимся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2014 Дайте пожалуйста точный адрес и время встречи пожалуйста) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2014 ricer, Так-как последние дни тепла, 28.09.14, к 15.00 начать стягиваться, собраться на шишлики по адресу Днепровская набережная напротив дома 3, через дорогу . На берегу Днепра. КартаПосилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2014 блин, классно, но у меня бабла на проезд только( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2014 блин, классно, но у меня бабла на проезд только( І хватіт. Тиж не п'єш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2014 Кто с Дарницы двоих подберет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2014 І хватіт. Тиж не п'єш а на шашлык? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2014 а на шашлык? Це треба звісно. Але думаю пацани не обділять-потім віддячиш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2014 (змінено) ненене або всьо або нічо ))) шютка) Змінено 27 вересня 2014 користувачем Вентель Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2014 нененеабо всьо або нічо ))) шютка) Всьо не вийде-парєнь не п'є Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2014 Як казав Лесь Подервянський -А може ти і м`яса не їси? -Ні, не ісу я м`яса, принципово, я тікик випить іноді люблю, бо ми - народ широкий і гостинний, і випити ми можем до****я) 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2014 Кто с Дарницы двоих подберет? Єслі шо, я не можу, я на лісапєті)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2014 Єслі шо, я не можу, я на лісапєті)) Одного на раму, іншого на багажнік Як казав Лесь Подервянський-А може ти і м`яса не їси? -Ні, не ісу я м`яса, принципово, я тікик випить іноді люблю, бо ми - народ широкий і гостинний, і випити ми можем до****я) Льолік в діамантовій руці теж гарно казав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2014 Afft, Я тоже на лисапете, давай найдемся и поедим вместе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2014 Я на пятаке буду,могу подобрать.. Еду по делам зайти до встречи уже не смогу так что пишите смс 0938574842 Afft, будешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2014 Всьо не вийде-парєнь не п'є парень коли надо п'є так какой план действий то? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2014 парень коли надо п'є так какой план действий то? :thumbup: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2014 так какой план действий то? ну я буду к трем на месте, а там разберемся, думаю) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах