Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2014 vetaly, ну хоть обошлось всё, уже хорошо. сигналки нет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vetaly 1 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2014 Fozzy747, сигналки к сожалению нету, ну это пока. я просто недавно купил ваз пока занимаюсь техническим состоянием.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Я так предпологаю что надо на троещинскую встркчу рассылку клепать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Я так предпологаю что надо на троещинскую встркчу рассылку клепать... вот ты этим и займешься)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Creativ4eg, та без б,тока дай актуальный список номеров ,постоянных участников наших встреч на эко ,половину я знаю но лучше уточнить.. Creativ4eg, Инициатива наказуема.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Creativ4eg, та без б,тока дай актуальный список номеров ,постоянных участников наших встреч на эко ,половину я знаю но лучше уточнить.. номера в шапке вроде как актуальные Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2014 Роман, тебе еще багажник нужен на пару дней? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2014 ricer, Даров да нужен...Лучше пиши в личку.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2014 Агов! Есть кто на троещине?))) ато я тут на экомаркете до 2х кукую, скучно))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2014 ricer, да и шо вы там забыли?)) до 2х таки долго ещё)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2014 ricer, да и шо вы там забыли?)) до 2х таки долго ещё)) Ашо вы такие вопрсы задаете будто хотите подъехать ко мне?) PS: мне маму до 2х часов ожидать) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2014 ricer, да подъехал бы, но машину оставил на Подоле вчера, да и по работе сейчас нужно смотаться ещё( 1 ricer відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2014 ricer, да подъехал бы, но машину оставил на Подоле вчера, да и по работе сейчас нужно смотаться ещё( Понедельник - день тяжелый) а чего машину оставил? Праздник?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2014 ricer, Я на работе, ТАК БЫ ПОДЕХАЛ ЗАЛЮБКИ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2014 ricer, Я на работе, ТАК БЫ ПОДЕХАЛ ЗАЛЮБКИ... Уже понял, ты в среду планируешь общегородскую встречу посещать? Чтобы я тебе мог багажнычок перекинуть?) Если канеш он те подходит, я тебе в лс фоточку скидывал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2014 ricer, Давай не на этой я поеду минимум через 2 недели.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2014 Понедельник - день тяжелый) а чего машину оставил? Праздник?) тип того випив - за кермо не сідай! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2014 ricer, Давай не на этой я поеду минимум через 2 недели.. Оке, маякуй. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2014 ricer, оук Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2014 я когда делал рассылка (давным-давно), то тоже с шапки брал номерки, там вродь все были на тот момент. сейчас не знаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2014 Fozzy747, так они актуальные.Норм.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2014 Устреча будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2014 Shtryl, да в воскресенье.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2014 Во сколько? Если в гараже справлюсь - приеду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2014 Shtryl,Наверно как на всегда на 18. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах