reanimation 114 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Прям встреча я еду на маршрутке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Прям встреча я еду на маршрутке а давайте не поедем на машинах, все на маршрутках. сэкономим денег и природу))) [spoiler="ололо">сморозил шото такое, да? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Николай-01, от так от, взяв і проміняв молодшого брата... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 я еду на маршрутке На попутке! Creativ4eg, Emissions, reanimation, А давайте просто приедем, да? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 а давайте не поедем на машинах, все на маршрутках. сэкономим денег и природу))) и набухаемся вместе с Колянооом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Emissions, адрес телефон! и набухаемся вместе с Колянооом Колян за рулём. Ное сть варианты!.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Николай-01, шо адрес, я утром в розетку еду тариться железом, а потом на сходку) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Emissions, то ты сам дорухаешься? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Николай-01, коля, я буду, возможно пешком, возможно на машине привезут, возможно на своем буду))) еще не решил. мне завтра другу нужно будет помочь резину мою накинуть ему и пофоткать авто для продажи потом буду свободен))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 от так от, взяв і проміняв молодшого брата... Ни разу не променял!.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 О, ось тобі і привід на копійці вже приїхать) дріфтануть, мо, такскз)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Creativ4eg, я мозг сломал, пока прочитал.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Creativ4eg, Ага напишешь єтот пост когда акум поставишь,то тебе просто лень... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Afft, так якшо буду, то на своїй полюбе Аби зранку зробить страховку...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Creativ4eg, Ага напишешь єтот пост когда акум поставишь,то тебе просто лень... мне не лень. я просто буду от дома далековато, вот и шоб не ехать домой за авто ,потом на сходку, по пути приедем с другом) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Пока никто мненомер не дал где кого забирать.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Николай-01, та не парься, то в шутку было) хотя, смотря кудой ехать будешь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Emissions, чувак, он едет со стороны Вышгорода, а ты на контрактовой. или ты едешь на героев днепра, минская, оболонь и он тебя сможет подобрать, или ты едешь сам на маршрутке. что не понятного то? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Emissions, чувак, он едет со стороны Вышгорода, а ты на контрактовой. или ты едешь на героев днепра, минская, оболонь и он тебя сможет подобрать, или ты едешь сам на маршрутке. что не понятного то? ооо, вот это я и хотел узнать, мне проще будет на любую из тех 3-х станций подкатить, и показать потом где екомаркет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Emissions, ну так написал бы прямо. а то загадками тут пишешь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 (змінено) Последний шанс!... Даже Квитка не написала, где её забирать.. Эмишна буду забирать на Героев Днепра Есть ещё 2 места. Всё - я спать. До завтра! Змінено 29 листопада 2014 користувачем Николай-01 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2014 Я спать легла и не написала) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2014 Привет всем! Ну шо там - ничего не меняется? Я договорился уже и сейчас поеду по страховху. Со всеми скидками - 816 грн. Однако!.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2014 Николай-01, ну Коля, что ты хотел. регистрация в Киеве. цена итак шара Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2014 Creativ4eg, у Коляна машина на Киев учете? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах