Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Капец!!! Троещина, шо за игнор?? Я за 50км собираюсь приехать, а вы игнорите тему!!! Или не стоит и ехать?.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Капец!!! Троещина, шо за игнор??Я за 50км собираюсь приехать, а вы игнорите тему!!! Или не стоит и ехать?.. погоди, не кипишуй))) Emissions, организуй смс рассылочку для троещинских? я тебе все номера нужные дам если что. организуешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Emissions, шо не ясно?!! Доложиш потом! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 я думаю что будет Паша, Аффт, я, Emissions, reanimation, Вадим_21013, возможно Кудряш, Фоззи 747. Вентель по ходу будет. вот уже народу норм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Николай-01, кого или что доложить оО? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Николай-01, кого или что доложить оО? организуй смс рассылочку для троещинских по этмоу поводу доложишь, мне и Коле лично!!! 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 И пошлёшь всем такую картинку доложишь, мне и Коле лично!!! Шо не ясно?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 не смогу( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 не смогу( Молодой, жить бы ещё и жить...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Такс) если вы меня подождете то буду пехом в 16.30-16.45. Мне смс тоже пришлите) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Делаем проще пишите сразу кто будет, Я буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Так яф предлогаю время на раньше перенести. Хоть на 14:00... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Я до 4 подрабатываю. Если что то гдето в полпятого буду) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Делаем проще пишите сразу кто будет, Если сделаю страховку - буду 400%! Только его надо вызвонить с утра... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 по просьбе желающих, время изменено на 14:00!!! 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Еханыьабай( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Creativ4eg, Ты настоящий, понимающий ситуацию, и тонкие миры, друг! quitka, мы тебя дождёмся! Пора отучивать народ от пятиминутных встреч! Гавриловка едет в Киев! Теперь все встречи - всюнощные! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Николай-01, Колян, да не парся ті за страховку) на 14 вполне даже норм, ток расскажите как мне добраться с контрактовой на єко? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Emissions, я сам не знаю как туда добраться. Но желание большое. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Emissions, я сам не знаю как туда добраться. Но желание большое. если подберешь на черниговской, то покажу потмо куда єхать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 на 14 вполне даже норм, ток расскажите как мне добраться с контрактовой на єко? метро на петровку и на 101 маршрутку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 на 14 вполне даже норм Вот и я о чём! если подберешь на черниговской Посмотрел по карте - я немного не с той стороны ехать буду... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Николай-01, а с какой?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Он уже меня подбирает) а тебе до оболони а потом на 180 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Он уже меня подбирает) А чего я об этом не знаю? Давай говори адрес, и тел в личку. Emissions, погоди, ты меня путаешь...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах