Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2014 Emissions, да))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2014 соболезную) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2014 Emissions, а сам то? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2014 соболезную) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2014 Creativ4eg, ну я то в Киеве живу, а Колян в области же) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2014 Emissions, то шо - как и договаривались? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2014 Emissions, то шо - как и договаривались? ну да ептеж. сейчас вот выхожу и дую на розетку) а там вдруг шо потяну время) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2014 а там вдруг шо потяну время) смотри что б снегом не замело пока тянуть будешь))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2014 вдруг шо потяну время) Ок. Но сильно не спеши... Въеду в Киев - наберу тебя. Когда именно - не скажу, не хочу загадывать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2014 Итак, рад был всех видеть! В особенности, Колю, который специально издалека приехал и Вадима, который редко появляется, а до нового года теперь и не получится( Жаль, что Лёху не застал ( Да, и неплохо так поразвлекались на снегу на парковке)) Всем привет и всем спасибо! Пш-шшш, Серёга, как там аккум?) сорри, не взял тебе зарядку.. Если не получится найти, маякуй 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2014 Пш-шшш, Серёга, как там аккум?) сорри, не взял тебе зарядку.. Если не получится найти, маякуй меня уже начинает типать от слова "аккум" маякую, нужна зарядка, а лучше аккум, можно и б/у, но более менее Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2014 И я очень рад был всех видеть! Вам то проще - вы все рядом, чаще видитесь. Возможно. меня уже начинает типать от слова "аккум" 3 quitka, Afft та Emissions відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2014 Николай-01, Коля блин!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2014 Коля блин!!!! . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2014 Николай-01, ааа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2014 :multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2014 Вместо того что бы ржать, выручили бы клубня, бедного студента... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2014 Creativ4eg, у меня нет ни аккума, ни денег...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2014 " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Вместо того что бы ржать, выручили бы клубня, бедного студента.. могу за недорого продать один с моих дипломов Creativ4eg, могу еще поискать кривой стартер 1 Afft відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2014 Автонаездник, та ну, это жёстко... У Сержа реально трабла.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2014 Creativ4eg, тебе ж Леха предлагал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2014 Николай-01, я ж шутя.. У Сержа реально трабла. я знаю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2014 Рад был всех видеть,жаль не катнул боком на парковке... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2014 жаль не катнул боком на парковке... :p:p Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2014 Вместо того что бы ржать, выручили бы клубня, бедного студента... так я же специально но не со зла знал, что парни подхватят Рад был всех видеть,жаль не катнул боком на парковке... ну и ... Вася Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах