Вентель 52 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2014 Молодцы что встретились! Так держать) Я вот с удовольствием подъехал бы, но решил с утра в гараже малость прибраться а потом РИДИК, вытянул на горку на санки - весело было нереально))) Давайте соберемся не на ЭКО а на жопах покататься)УВадима есть видео, жду отчет... reanimation, мы так дрифтовали Creativ4eg, ...у меня есть зарядка дежурная еси шо) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2014 Вентель, Завтра вечером можем повторить. Или после завтра. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mr.Maks 23 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2014 Видео дрифтинга есть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2014 Creativ4eg, ...у меня есть зарядка дежурная еси шо) еси шо, то ябывзял ее у тебя))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2014 Creativ4eg, не вопрос, когда и как?) Mr.Maks, на санках есть, но вот нехороший человек РИДИКска не выложил))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2014 Creativ4eg, не вопрос, когда и как?) если будешь в наших краях, маякни мне, я буду в ваших - маякну тебе. не к спеху) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mr.Maks 23 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2014 Mr.Maks, на санках есть это еще интересней Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вадим21013 9 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2014 (змінено) еси шо, то ябывзял ее у тебя))) какая то не правильная фраза:multi: Саня Аффт взаимно тоже был рад встрече, давненько не виделсь. Вентель поповоду на санках\поджопниках неплохая идея Был рад познакомиться С Николаем и Квиткой Николай: шутка с медведом про акум порвала 5 баллов))) Змінено 1 грудня 2014 користувачем Вадим21013 2 quitka та Николай-01 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2014 трохи поспамлю,.. Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2014 трохи поспамлю,..Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 Пасаны, в вс будет шото? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 Я думаю надо просто общегородскую на следнеделе) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Артём Павлович 14 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 на эти выходные что нибудь намечается?? просто сделал наконец капиталку дрыгла - надо выгулять автошку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 Да надо наметить что то на вс... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Артём Павлович 14 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 пойду намечатель точить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 посмотримс... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 давайте в вс где-то к 18.00 на закревского Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 хз , посмотрим как оно будет ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Артём Павлович 14 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 вс где-то к 18.00 на закревского было бы не плохо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 поздно. буду уже на общегородской на неделе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Артём Павлович 14 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 буду уже на общегородской послезавтра??? или это я чё то путаю? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 нет . после завтра троещинская. а общегородская на ашане петровка. примерно среда. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Артём Павлович 14 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 огромная просьба ко всем кто намерен приехать на встречу - быть можно у кого-то или у знакомых есть на заначке уставший колпак 2106 (без ребер по периметру). готов принять за спасибо, колу, пиво и тд и тп. буду крайне признателен. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2014 ЭУ, народ, кто хочет приехать и увидеть меня на копе,а? Давно я её не выгуливал.. В смысле, сегодня? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2014 Afft, а ты меня заберешь?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах