Pioneer 31 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Меня салом угощали едь значит сюда квартиру клубнику ищи, сало отрабатывай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DENIS_BER 92 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 едь значит сюда квартиру клубнику ищи, сало отрабатывай на кичмане предлагал, не хочет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Walker 21 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Он уже отработал летом в Бердянске ))) И бананами жареными накормил! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pioneer 31 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 И бананами жареными накормил! От извращенец. Бычками бы лучше накормил да пивком напоил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Walker 21 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Ну до бананов были жареные крылышки, так что все путем )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dvoe4nik 3 Скарга Опубліковано: 29 січня 2015 Всем привет! Народ, может есть у кого-то в закромах кулачек ускорительного насоса №4 для солекса? Или подскажите где купить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 29 січня 2015 Dvoe4nik,на рынках где киоски спец по карбюраторам всегда есть такие кулачки разные. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dvoe4nik 3 Скарга Опубліковано: 30 січня 2015 Bear2102, Спасибо, уже нашел! В магазине на правом 5 грн шт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PJR 75 Скарга Опубліковано: 30 січня 2015 Fast, пружинки еще не смотрел в гараже? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fast 25 Скарга Опубліковано: 30 січня 2015 PJR, Не получилось в гараж попасть( Сижу с сыном на больничном.Надеюсь завтра вырваться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 30 січня 2015 Fast,епрст что ж ты за корчевиком младшим не доглядел!? Пускай Данюха поправляется поскорей! 1 Fast відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fast 25 Скарга Опубліковано: 30 січня 2015 Bear2102, Это всё школа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fast 25 Скарга Опубліковано: 31 січня 2015 PJR, Нашёл пружинки.Завтра буду в гараже,позвони расскажу как доехать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PJR 75 Скарга Опубліковано: 31 січня 2015 Fast, привет, спасибо, а у меня помпа потекла, сегодня увидел, заглянув под капот для плановой ревизии, так что скорее всего пешком подойду, напиши еще раз телефон, а то я в прошлый раз не сохранил, в котором часу в гараж думаешь попасть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fast 25 Скарга Опубліковано: 31 січня 2015 PJR, после 16 точно буду.0967191977 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PJR 75 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2015 Fast, блин, только вспомнил, что договаривались! Был сегодня в гараже? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fast 25 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2015 PJR, Неа))) По такой погоде неохота было туда пилить))) Но если что они у меня с собой.Звони,может где то пересечёмся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lex_1984 3 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2015 Люди, вчера ночью в своем дворе, около 2 часов ночи, почти поймал 3,14дараса, который отламывал зеркала. При мне сломал зеркало от соседнего копья. При попытке скрыться-скинул 2 зеркала, от той копейки и от десятки (11,12 по маркеровке). Вопрос в чем, вдруг кто знает хозяина матрехи, у которой в ночь на 1 февраля сорвали пассажирское зеркало на бабурке, в районе почты-ул. Запорожского казачества-пусть пишет, верну зеркало совершенно бездвоздмездно (т.е. даром)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jammm 113 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2015 Lex_1984, вот гады... у меня тоже как то сорвали зеркало водительское с корнями. Вот возникает вопрос - зачем оно это делает? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dvoe4nik 3 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2015 Скрябина не стало Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jammm 113 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2015 Dvoe4nik, угу, жаль Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2015 Привет флудерам! Может кому надо? Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pioneer 31 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2015 Привет флудерам! О да, флудеры такие что не успеваешь читать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2015 Pioneer, ну хоть какие Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gino 15 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2015 А у всех такое? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах