vadim 32 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2009 Смотря где и во сколько. Может и буду . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2009 НЕОЛИТ Ты завтро буш в гараже? Давай у тя встречу замутим заодно и поможем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2009 DIMON-72да буду в обед поеду туда уже, короче я тебе наберу как с дома буду выходить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
UmBerto 1 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2009 Я мог сегодня, завтра уезжаю, до НГ меня не будет в Чернигове Надеюсь в 2010 встретимся, познакомимся. Всех с Новым Годом!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2009 UmBerto Не пропадай :wink: . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2009 UmBerto Надеемся. Были такие всё оттягивали оттягивали,и пропали нахрен с концами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2009 Сегодня у Вады на 18-00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2009 Я не смогу . Всех с наступающим и удачно погулять :wink: . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gaffa 1 Скарга Опубліковано: 10 січня 2010 ребята я не много по оффтоплю. подскажите пжл кто покупал в Чернигове машину(копейку) по договору купли / продажи. не могли бы мне в приват написать все нюансы этого способа. Так как по доверенности брать не хочу. заранее спасибо :repa: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 10 січня 2010 gaffa ну я покупал до ген доверке, при договоре купли продаже авто нада снимать с учера и перерегастрировать на себя, это дополнительные расходы - около 2000 грн :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 10 січня 2010 gaffa Я 06 так покупал, правда я ее в Киевской области купил, но ставил на учет сдесь, что знаю - могу рассказать, но не в этой теме, давай в Балабольне, или свою создай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 11 січня 2010 блин думал встреча намичаеться а тут машины покупают Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 11 січня 2010 Без ЛОПАТЫ и САЛА не приходить! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 17 січня 2010 Нарушу тишену в ветке. Предворительно планируеться встреча на среду или четверг.Место встречи ещё нужно откопать Время гдето на 18-00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hortica 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2010 Нарушу тишену в ветке. Предворительно планируеться встреча на среду или четверг.Место встречи ещё нужно откопать Время гдето на 18-00 четверг 18.30 *Бар у підвальчику* пр.мира возле ВАРЕНИКСА.. как вам? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 17 січня 2010 *Бар у підвальчику* Сразу нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 17 січня 2010 Hortica Я заведения монал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 17 січня 2010 А как Вам Вареникс пох в какое время..... :o Короче здесь не обсуждаються клубные завидения и достопримечательности города. Кому не подходит холодный, замусореный гараж прозьба не приходить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hortica 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2010 залюбили пиво 5 грн. тепло и музыка, какой на.. гаражжжжж... хватит ПАЦАНЯЧИТЬ, КАК мужЫки,внатурееее за ВАРЕНИКС до 22.00 пиво по 8.00 все культурно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 17 січня 2010 Моча ослиная за 5грн, а не пиво. Тем более *у пыдвальчику*. Куда решите туда и постараюсь придти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hortica 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2010 Моча ослиная за 5грн, а не пиво.Тем более *у пыдвальчику*. Куда решите туда и постараюсь придти. ну кто,что любит пить)) я пиво лично пью Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 17 січня 2010 Hortica Вареникс гавно гламурное, я монал туда идти, и не матерись, исправь пока я не видел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 18 січня 2010 .четверг вада. гараж 18 ч Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 19 січня 2010 .четверг вада. гараж 18 ч поправка. завтра, тобишь среда. место и время прежнее. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 20 січня 2010 Погуляли отлично. Фотки завтра. А пока Посилання вступаем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах