menshiy 29 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2010 Нет не будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2010 УгУ нет дак нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2010 Будет 25-го но плавно переходит в 26-е. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2010 Встреча в понедельник у Вады, будет обсуждение вопросов выложеных в соседней теме. Время 18-19 хз предложения в телефонном режиме Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_o 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2010 menshiy, Адрес в студию, у Вады я еще не был. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2010 Alex_o,как это не был, не гони, был ты там. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2010 menshiy, Адрес в студию, у Вады я еще не был. Саня ты что с луны вернулся ? АК27 на кирова Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2010 АК27 на кирова а разве то не 39-й? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2010 27 это певцы=)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2010 27 это певцы=)) Я тоже так подумал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_o 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2010 (змінено) блин Змінено 14 листопада 2010 користувачем Alex_o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_o 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2010 точно что мозок совсем поехал, и че енто мне в голову взбрело что у Вады дома после 6 подскачу тоже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2010 АК27 на кирова Не гони. 39 на Кирова. Так в 18 или 19? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2010 Не гони. 39 на Кирова.Так в 18 или 19? Пизнец да какая в хер разница ..... сказано у Вады Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2010 В 19, ибо раньше я не смогу и все кто до 18 работают так же. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_o 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2010 Дмитрий $, я могу тебя подхватить, только позвони мне вечером Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2010 я могу тебя подхватить, только позвони мне вечером Ок, договорились Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2010 Встреча на 18.00. Огромная просьба без опозданий. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2010 Комрады, ближайшая встреча клуба, как решил сегодняшний сходняк будет в четверг, поедем к ланос-клубу утрясать вопрос по поводу мероприятия 21-го числа. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2010 Люди, АЗЛК клуб пригласил нас завтра на встречу, так же если все норм, то нас посетит Пашка Furgon и может еще новенький (тоже Паша). Приезджаем на встречу по возможности на авто. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2010 Бакс пиши нормально Где Восколько Число, а то я чото кудато приехал а там никого нет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2010 АУ!! Где? Че? АУ!! Где? Че? Понял, Сори! Понял, Сори! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2010 Лагрос 17.00;) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 Планируется встреча 11-12 числа с выездом на шашлык-машлык в компании тавро клуба и азлк.Желающие поучавствовать отписуемся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 (змінено) Я думаю до 11-12 еще мона разок встретится "для себя :)" З.Ы. А то и не разок Змінено 30 листопада 2010 користувачем Дмитрий $ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах