menshiy 29 Скарга Опубліковано: 15 січня 2011 Нет завтра небудем, а вот в среду или четверг давайте, с Вадой уже договорился Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 15 січня 2011 кстати кто завтра на атобазар хочет проехаться???? Я б поглазел. Ты всех заберешь? вот в среду или четверг давайте +1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 15 січня 2011 (змінено) да я не на машине=)))) хочу проехаться посотреть мож чтото интересное найду=))) я сам есчё незнаю поеду или нет возможно буду занят Змінено 15 січня 2011 користувачем Noelit Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 15 січня 2011 Так че,на авторынке встречаемся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 січня 2011 поездка на авторынок не состоялась Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 16 січня 2011 Да и небыло там ничего интересного.Кроме легендарной А-13:multi:.На это чудо интересно было посмотреть вживую,особенно на цену Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 16 січня 2011 А-13 ето что планер или... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 16 січня 2011 Это то,что Авто ЗАЗ планирует выпускать вместо "Славуты" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 16 січня 2011 Это что же будет с етим авто если вместо китайцев наши соберут - на раз проехать в магазин и обратно уже на сто Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 16 січня 2011 Чтобы это узнать,нужно отвалить примерно 90 тыс грн К примеру-рядом стоящая Приора-80. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 16 січня 2011 вы точную дату встречи можите сказать? P.S. на автобазар несмог поехать был другим занят Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 16 січня 2011 Среда четверг. Так как среда 19-е и праздник, скорее всего 20-е. Обсуждаем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 січня 2011 Я б вообще завтра собрался, чего пиву киснуть давать ) Все равно понедельник день тяжелый и вечером мало кто что делает, а как правило, так и вообще ничего. Кетай - КАЛЛ!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 16 січня 2011 Итоги подведем- дыбаемся в среду и гудим до четверга Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 січня 2011 Если кто готов завтра, то я готов и завтра и в среду )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 16 січня 2011 Давайте одним днем. Или понедельник или среда? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 січня 2011 vadim, я готов 2, если кто еще готов - давайте гудеть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 17 січня 2011 Встреча в среду, как писалось выше у Вады. Время на пол седьмого Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 17 січня 2011 menshiy,хорошо хоть не полшестого Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 18 січня 2011 Не флудите Умники, а дрова собирайте а то будете грется на спичках. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 18 січня 2011 Не флудите Умники, а дрова собирайте а то будете грется на спичках. У тя с подвала вытянем )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 18 січня 2011 А если кто без дров-не впускают? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2011 bober 29 Пускают ток с горючим!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2011 (змінено) Vada, я так и подозревал! Выбирай,что нужней- -бенз 95 -бенз 80 -бензин-галоша,он же нефрас -керосин -ДТ -Спирт Змінено 9 лютого 2011 користувачем bober 29 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2011 Дак, Коли Здибка!? бо щось морозно і сумно на форумі, нікого нема Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах