vadim 32 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2010 На открывай громче. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 4 січня 2011 В четверг собираемся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 4 січня 2011 Где? Точно узнаю в четверг утром. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 4 січня 2011 У Вады, а где ж еще Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 11 січня 2011 когда встреча?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 11 січня 2011 Вроде четверг. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrey16 1 Скарга Опубліковано: 13 січня 2011 Привет всем!Все-же где и когда быть или не быть встрече????????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 13 січня 2011 Сегодня отменяется. Все щедруют Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 13 січня 2011 Сегодня отменяется. Все щедруют Я уже Андрюхе отзвонился Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrey16 1 Скарга Опубліковано: 13 січня 2011 Понятненько.Тогда о следующей встече прошу оповестить время и дату. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 14 січня 2011 21.01.2011 планируется встреча, место встречи кафе-бар "У Вады" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 14 січня 2011 я ЗА блин пол ящика пива скисло, пришлось вылить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 січня 2011 Noelit,Димон, что то ты активный стал )), случилось чего? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 14 січня 2011 случилось чего? пол ящика пива скисло Значит надо выпить его. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 14 січня 2011 Что у вас за привычка такая - назначать встречи на те дни,когда я на дежурстве? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 14 січня 2011 активный потомучто давно уже на встречах небыл. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 14 січня 2011 Что у вас за привычка такая - назначать встречи на те дни,когда я на дежурстве? Работа у нас такая все знать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 січня 2011 Значит надо выпить его. Если мы его выпьем, то будем в очередь стоять в то строение, которое Неолит чуть не снес Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 15 січня 2011 21.01.2011 планируется встреча, место встречи кафе-бар "У Вады" Впринципе зачем отлаживать на пятницу то что можно выпить в среду или четверг. Так что предлагайте день комукак удобно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 15 січня 2011 непонял а что я чуть не снёс? на щёт пива я пошутил стоит в гараже охлаждёное и в любой момент готово к употреблению=))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 15 січня 2011 Впринципе зачем отлаживать на пятницу то что можно выпить в среду или четверг. Так что предлагайте день комукак удобно Давайте завтра непонял а что я чуть не снёс? Строение, отмеченное на военных картах Пентагона как "Параша гаражного кооператива №39" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 15 січня 2011 чёт непомню такого=)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 15 січня 2011 Noelit, когда ты выехал на Клочков и срани навалил, а там гололед Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 15 січня 2011 аааа =) кстати кто завтра на атобазар хочет проехаться???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 15 січня 2011 кстати кто завтра на атобазар хочет проехаться???? Разбудишь - проедемся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах