Lord-cn 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2012 какие есть еще предложения? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2012 DIMON-72, ну тогда отбой, перенесем на некоторое время. На улице и в неотапливаемом помещении - ф топку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2012 наверное переноситса,врядли ктото захочет на улице мёрзнуть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ну хай 1 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2012 Может встретимся как нибудь до нового года? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2012 Может встретимся как нибудь до нового года? Надо бы, корпоративчик типа замутить Давайте в пятницу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2012 в пятницу смотря восколько,у меня может и неполучитса. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2012 DIMON-72, ну вечером понятно же, днем все на работах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2012 в пятницу смотря восколько,у меня может и неполучитса. В 12 предлагаю начать. Ясное дело не раньше 6-7. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2012 До 19 занят ,да и потом знаю точно кусок в горло неполезет.На спецефической работе буду Разве что потом к 20 подтянусь,посмотрю на вас пьяненких Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ну хай 1 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2012 Дмитрий $,В пятницу я не смогу. Меня не будет в городе. давайте в четверг. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2012 Ну хай, в четверг 50% что не смогу я, точно узнаю завтра к обеду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2012 Субота ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ну хай 1 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2012 В суботу меня тоже не будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lord-cn 1 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2012 я с вами в любой день после 18, конечно если форс-мажор не произойдет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2012 Мона Чг-Пт-Сб Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2012 Чт-за. Пт-за ,но буду к 20 Сб-за Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2012 я могу уверенно только в пятницу, остальные дни маловероятно, в субботу на работе корпоратив, а в четверг тоже не могу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2012 большинство за пятницо, место понятно, нуно только позвонить и предупредить всех Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2012 В пятницу,решено. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2012 В пт смогу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2012 а правда,что Вада умеет так натопить "бычка",что можна в футболке за столом сидеть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2012 Воистенно правда,предетса вам Отче рясу снимать,.Или оголение это богохульство? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2012 оголение-это таинство возможно токма с монашками если вы меня наипали,и встречи в пятницо нибудет-прокляну всех Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2012 ПанОтче а какже пост?непридерживаетесь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2012 а што.у вас вотка и пифа животнага прраисхождения?8 ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах