Север 2 Скарга Опубліковано: 5 січня 2013 знаете мне самаму както не очень если будет несколько новичков-то тагда можна и прити,а аднаму неочень Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 5 січня 2013 Север, Дак преглоси с собой Хому брута чтоб было веселей вдваем,я так понял что вы друзья поскоку сидите с одного и тогоже компа. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 5 січня 2013 вы че тут на меня нагавариваете? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 5 січня 2013 Некто не наговаривает,ПАНОтче вы будите причащатса на встрече клуба? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 5 січня 2013 а сколька вы собираетесь выпить за один раз? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 5 січня 2013 Я непью,а сколько ребята незнаю.Но есть один человек который точно составит компанию,ток которого таксисты неберут и который при фразе **пойду посцу** выходит полежать на асфальте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 5 січня 2013 на какую букву начинается его имя? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 5 січня 2013 (змінено) Итак ,незабываем о встрече в четверг,неявка приравниваетса к дезертирству.Дезертиры будут жестоко растреляны пинками одноклубников Змінено 7 січня 2013 користувачем DIMON-72 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ну хай 1 Скарга Опубліковано: 8 січня 2013 встреча где будет проходить и во сколько? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 8 січня 2013 Загляни в Четверг к обеду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 8 січня 2013 вобщем чтоб меня не растреляли приглашаю заехать всех желающих ка мне на службу,патамушта я на работе предварительна желательна паозвонитьато вдруг я буду занят лиувидацией последствий какого нить ЧП Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 8 січня 2013 нам проще у Вады ведро подпалить и тебя вызвать тушить это безобразие Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 8 січня 2013 ) приглашаю заехать всех желающих ка мне на службу,патамушта я на работе А руля даш покрутить на 130-тых Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 8 січня 2013 Саня! я не тушу Дима-тебе дам порулить на автоцистере тока чтоб незаводил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 8 січня 2013 Ура ,ура Но я всеравно хочю поиграть в крутого пожарника на 130-том Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 8 січня 2013 Что то желающих не особо на встречу, но мона подскочить половить шлангом бенз в бензавозе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
михаил26 1 Скарга Опубліковано: 8 січня 2013 я не могу на работе буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 8 січня 2013 Ты роботаеш 24 часа в сутки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
михаил26 1 Скарга Опубліковано: 8 січня 2013 нет до 18 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 8 січня 2013 Все тоже работают, так что пстреча будет пожже. Милости просим.так что как будет время ждем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 10 січня 2013 Так будет что? Или нет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 10 січня 2013 (змінено) Судя по активности нет:( Могу предлжить гденебуть посидеть Змінено 10 січня 2013 користувачем DIMON-72 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 10 січня 2013 сидеть ф топку, еще ненатворили столько, чтобы сидеть, а вот в гараже, по клубному сдыбаться - это пожалуйста, это можно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitalii 1 Скарга Опубліковано: 11 січня 2013 Завтра не могу...на Киевское море на рыбалку)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 11 січня 2013 Как рыбалка? Каков улов и на какую базу ездили? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах