DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2008 Все резко стали "ПАСИВНЫМИ" :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2008 Все резко стали "ПАСИВНЫМИ" :D Не пассивными, а очень занятими Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2008 Все резко стали "ПАСИВНЫМИ" :D Не пассивными, а очень занятими А ну так звучит лутше ,,, а то я уже думал что все подилились на "пасивных" и "активных" :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2008 Главное чтобы противных не завелось :silly: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2008 Кто за завтрашнюю встречу? Составляем список Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2008 я за пятницу, завтра никак Главное чтобы противных не завелось Таких будем прикрывать в яме и на голову лить отработку :D :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2008 я за пятницу, завтра никак Главное чтобы противных не завелось Таких будем прикрывать в яме и на голову лить отработку :D :D :D Лучше сразу в опу шприцом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2008 Я в пятницу не смогу,на бёзднике Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2008 я за пятницу, завтра никак Главное чтобы противных не завелось Таких будем прикрывать в яме и на голову лить отработку :D :D :D Лучше сразу в опу шприцом Ага и свечу поставим Я тоже скорее всего в пятницу не смогу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2008 Сцуго, что бум думать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2008 Дмитрий $ Ждать остальных Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2008 Да видимо нет стал последние 2 недели не модным в Чернигове. Где одноклубники. Будем ловить под домами и волочить на встречу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2008 menshiy А потом в яму и отработкой :D :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2008 menshiy А потом в яму и отработкой :D :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2008 Дмитрий $ menshiy Жжоте мля :ROFL: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2008 Не жжом а уже получается флудим в ветке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2008 menshiy Завтра почистим, то такое Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 Чо чистить собрался - отработку, или ветку коротче сегодня бум встреча или не ато у меня ухи краснеют бо димону задолжал чирик- стыдно млин. :puppy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 Если хотите, то давайте поздним вечером, но так никто не захочет, так чтоб с 11 и ... до утра Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 Ну млин вы и Извращенци - до утра да и скем , лодно с барышней дак поверилиб, а так залет будет. :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 Ну накогда решаем встречу провисти я так ине понял :poz: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 ну я так думаю часов в 18-00 ну а как димон думает и остальные :nzd: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 18 поддержую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 Vada Я сегодня вечером никак не могу, только поздно вечером, как писал ранее Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 Мож забацаем встречу в Пятницу ? Или сиводня мне всёравно когда. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах