Vada 3 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 Ну в пятницу мо кото ещо отпишется Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lord-cn 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 А может всем клубом на шашлыки, а то скоро погода совсем испортится. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 Lord-cn Соберемся на шашлыки, а ты опять положишь, как в тот раз :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_o 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 я в воскресенье собираюсь в репки ехать по грибы, хотите можно организовать и кучной выезд Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 Я тож в воскресене буду проежжать через репки. В грибах недуплю ничего Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_o 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 ну и че, когда будет встреча то? так и не ясно, я думал подкатить на свеже собранной машинке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 Alex_o А последнее время ничё точно и неясно ,активности нет или жылания у одновлубников,всё можна узнать токо в последний момент. Но я за ПЯТНИЦО. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_o 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 ну смотрите, кому охота помоч седня вечером милости прошу ко мне в гаражик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 Встреча сегодня будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 vadim Нет, только если есть желание поздно вечером, я непротив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 А позно вечером ет воскоко? :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 DIMON-72 Если хотите, то давайте поздним вечером, но так никто не захочет, так чтоб с 11 и ... до утра Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 Я не против, если желающие есть то погудим пипец как Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 Дмитрий $ А де бум гудеть ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 DIMON-72 Разберемся, кстати мона и не с 11, а раньше, и вообще я диплом защитил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 Дмитрий $ У Димка ето нада замачить. :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: Ктото сиводня будет синенький........... :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 DIMON-72 Ну так что, давайте в 10 на остановке Градецкий, как ехать в город Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 Чёто мало желающих. АУ-АУ-АУ .... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 DIMON-72 Я, Ты, Вадим уже есть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 Мона ещё Лорда найти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 Ну я не обещаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 DIMON-72 Лорд отморозился Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 Дмитрий $ Надо еще когонибуть,ато он и ВАДИМ может не будит. В дваём скучно.А САНЯ кореш Лорда. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 DIMON-72 Еще Егор будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 Дмитрий $ А что ето за Егор? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах