vataman0906 1 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2011 Думаю домовимось. В резерві за тобою. Коли закінчу з коврами зв'яжемось. Если шо то ЛС или скайп. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2011 (змінено) Доброго дня всім. Я маю можливість взяти Нивовський мотор 2006р. - карбюратор... По встановленню є якісь заморочкі чи просто старий вийняв, а 1,7 вставив? Зараз стоїть: мотор 1,2; КПП - Полонез; Газ - редуктор: BRC. Змінено 29 серпня 2011 користувачем bag2525 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nazgul 40 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2011 вынял и вставил, заморочек не будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2011 Супер. Я думаю напевно краще взять з усім ( генератор, карбюратор, стартер,трамплер...) чим просто мотор чи ні? Я маю на увазі що перенастроїть все з 1,2 на 1,7 може бути більше гемора? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мец 2 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2011 Супер. Я думаю напевно краще взять з усім ( генератор, карбюратор, стартер,трамплер...)Желательно, так как из высшеперечисленного ты можешь поставить только свой стартер, ну и генератор, но нивовский гена мощнее будет)Карб с движка 1.2 без переделок не идёт на 1.7.. Трамблёр твой с 1.2 под низкий блок, не станет на 1.7, так как там блок высокий.. Короче лучше бери в сборе.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2011 Дякую за поради. Якщо мотор приїде... фото за мною Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vataman0906 1 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2011 bag2525, Как там пол резиновый, ещё за мной? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2011 bag2525, Как там пол резиновый, ещё за мной? Ми ж домовились - за тобою. Тобі сильно горить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vataman0906 1 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2011 Ми ж домовились - за тобою. Тобі сильно горить? Не горит. Просто уточнил. Спасибо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2011 (змінено) Привіт всім. Як я не відтягував встановлення задніх сидінь від BMW 3 е36, але і облизуватись ходячи біля них я теж задовбався. Тому вооружившись схемами встановлення сидінь від іномарок я вирішив розпочати. Скажу відразу як і писав раніше - саме страшне це розпочати, а далі ходу назад нема Вибачаюсь, що мало фотографій бо робилось це все в мій робочій час тому поспішав (Фото робив телефоном - сорі). Розпочав з сидіння. Зрізав все зайве і залишив тільки раму ( з старих), на неї зафіксував сидіння бехі. З кожної сторони воно вийшло менше по довжині на 5см. " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Ця процедура зайняла в мене близько пів години і вселила радість та надію на швидке встановлення спинки Потрібно було спинку обрізати на прибл. 10см. чим ми і зайняльсь. Соль в тому, що "Німці" ребра жосткості залили в середину паралона і коли їх підрізаєш спинка втрачає потрібну пружність. " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Далі пішов процес підгону ( чучуть підрізали - приміряли і так багато раз). " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Ось що вийшло: Відразу скажу це ще не завершений етап тому прошу критикувати але не сильно " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Продовження буде. На сидіннях ще будуть рідні підголовникі. Змінено 22 вересня 2011 користувачем bag2525 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2011 непогано виглядає =)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2011 От що дає потрібний інструмент в потрібний час,коли він дійсно ТАК потрібен Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2011 Ото - то закрутив Я так зрозумів, що ти про сварку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2011 Ото - то закрутив Я так зрозумів, що ти про сварку? Плюс інший електроінструмент, який свердлить,ріже, стругає,шліфує......і т.д. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2011 (змінено) Давно не балував себе та своє авто... Ось, що на днях встановив: " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання В вечері взагалі - яд. " rel="external">Посилання Ось "пошагові" фото: " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Змінено 7 листопада 2011 користувачем bag2525 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2011 bag2525, Вітаю з встановленням.. виглядає дуже класно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2011 Встановлювали з 09:00 до 17:30. Старались так, щоб при необхідності можна було встановити назад лампочки та релюху Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BAHO 29 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2011 bag2525, що за релюха? На повороти? Стандартну замінили? Якщо не секрет - яка ціна?) І можеш детально описати на якому фото режими стоп/габарит? Виглядає дуже гарно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2011 Релє робилось під замовлення разом зі стопами + на кожну плату ішов стабілізатор напруги. Ціна релє в районі 70грн. Стоп на першому фото, габарит на останньому. Зайди в рубрику "Продам" там людина всю інфу тобі дасть і при потребі зробить! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2011 Вгадайте де моя " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kontinental 174 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2011 Хорошо смотрится! Во сколько обошлось такое удовольствие? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2011 Та що з ліва 40 000$, а та що з права 100$ - тільки стопи ( з релюшкою і стабілізаторами напруги). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2011 Доброго ранку всім. Зі святом Вас. В честь свята та сирої погоди мій жуль на "безконтактному" "зажиганні" не завівся Така ситуація була минулої осені, я замінив катушку і вроді проблема минула, але як вияснилось... ні. Що хто порадить... На що треба звернути увагу в першу чергу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dron1200 27 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2011 Может пора высоковолтю провода менять, могут в сирость пробивать. просуши все(Трамблер, ком, катушку) и побрызгай ВД-40. Я так изредка делаю и поблем с зажиг. нет уже 4 года. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2011 ПОддержу Dron1200!" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах