bag2525 1 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2011 Дякую. Буду надіятись що діло в проводах. Вони в мене "Тесла" хотів міняти ще того року, але попередній власник відмовив. Коли машина прогрівається з ранку, потім цілий день заводиться нормально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2011 Купив провода "Тесла" - 60грн. Завтра буду міняти... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2011 Як вияснилось провода ні до чого. Проблема була в свічках, а точніше великі зазори + бензонасос і т.д. Кароче все почистили, настроїли, підмазали і жуль ожив. Подальші ранки покажуть на скільки довго. Нові провода здав назад. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vataman0906 1 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2011 Про меня не забыл. На счет резинового пола. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2011 Ні. А що піджимає? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vataman0906 1 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2011 Та не, просто вспомнил на днях. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2011 Привіт всім. В суботу була проведена робота з покращенням підсвітки приборів. Велика подяка одноклубнику, вийшло дуже гарно. Під час роботи була знята стрілка котра показує км/год. Після встановлення її на місце, стрілка показує неправдиві км., а точніше на 10 - 15 км. менше. Допоможіть хто в курсі стрілку потрібно ставити в натяжку чи послаблено? І чи є в мене шанс виставити її власноруч? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
вован65 1 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2011 Со стрелкой- накосячил! Перед снятием надо было поставить метку, перекинув стрелку через упорный штырек. А теперь наверно только приблизительно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dron1200 27 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2011 чи послаблено? Послаблено на 10км Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2011 Со стрелкой- накосячил! ... це я накосячив. як я собі робив підсвітку приборки, то в мене на бляшці був проріз під стрілкою і її можна було дістати не рухаючи стрілки. в діми ж в бляшці дирка і стрілку знімати треба було полюбе. в мене промайнула думка, "а як її потім назад виставити?" але я цю думку відкинув від себе, бо діма спішив і треба було швидко зробити підсвітку. зараз маю думку таку. треба взяти трос спідометра, заміряти на робочій приборці швидкість певних оборотів дрельки і на цих же оборотах виставити стрілку. думаю, похибка буде незначною. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2011 Сам вот токо недавно занимался этим делом... Тарировал при помощи коммуникатора с GPS и жены) Жена сидела с ЖиПиЕсом и держала стрелку на изготовке на 40 км в час а так же постоянно говорила скоко показывал ЖиПиЕс) Я догонял до 40 км и старался держать скорость ровно. Как только скорость на участке в метров 100 не менялась то жена притыкала стрелочку) Потом проверяли. Если не сходилось то повторяли операцию. Если все сходилось, то запускал другое жипиес приложение и тож тестил) В принципе потом проверил с товаричем на скорости 50 км/ч. он ехал рядом и я с ним ровнялся...Все сошлось. ну может +- 2 3 км /ч расждение. Інфа взята з : http://vaz2101.ru/forum/viewtopic.php?f=6&t=32791" rel="external">Посилання Привіт всім. В суботу була проведена робота з покращенням підсвітки приборів. Велика подяка одноклубнику, вийшло дуже гарно.Під час роботи була знята стрілка котра показує км/год. Після встановлення її на місце, стрілка показує неправдиві км., а точніше на 10 - 15 км. менше. Допоможіть хто в курсі стрілку потрібно ставити в натяжку чи послаблено? І чи є в мене шанс виставити її власноруч? А є фото спідометра з підсвіткою?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
вован65 1 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2011 DerSieger, Понятно! При установке надо было прорезать низ шкалы под стрелкой- на будущее! Вдруг рисунок шкалы захочете поменять! А вообще- тупо замените спидометр, на разборках этого добра хватает. Жаль я от вас далеко- у меня приборки три в подвале валяются, отдал бы за так рабочую... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2011 Віть ти тут не гони. Ти не виноватий. Ти великий молодець... Велика тобі подяка, з мене піца і АЛКОГОЛЬНЕ пиво З GPS - ом сумніваюсь, а от наш одноклубник дав іншу ідею: З датчика приборів знімаємо скло і стрілку, потім одна машина ( бажано імпортну) їде напр. 60 км/год., а я в себе на відмітці "60" прикріпляю стрілку. Можливо прикріплена вона впаде на "57" тоді відповідно підігнати під "60" і далі тестити вже з стрілкою. Як Вам така думка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мец 2 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2011 bag2525, Лучше с ДжиПиеСом, ато у тебя рук и глаз нехватит держать одну скорость с рядом едущим авто, управлять своей машиной, ещё и проводить манипуляции со стрелкой.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2011 з іншою машиною варіант теж непоганий, але ризиковий. і приборка розібрана, може находу впасти, і швидкість правильно тримати, і дивитись шоб "еталон" не вліпити в задок, і ще й стрілку надіти на тонюсінький штирьок. діма, ти ж бачив, на столі в спокої я не з першого разу надівав стрілку, а тут на швидкості... стрьомно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2011 Треба заміряти як зараз. А там мо привикну і "болт заб'ю". Час покаже... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2011 ... А там мо привикну і "болт заб'ю". Час покаже... похибка 10-15 кемече трохи задохрена. можеш влетіть на фару. да і нафіг кожен раз матиматикою займатись коли зхочеш взнати свою швидкість? короче, треба знайти десь який небуть в трос опльотці і я тобі виставлю дрелькою. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2011 похибка 10-15 кемече трохи задохрена. можеш влетіть на фару. да і нафіг кожен раз матиматикою займатись коли зхочеш взнати свою швидкість?короче, треба знайти десь який небуть в трос опльотці і я тобі виставлю дрелькою. В мене є трос.. якщо що звертайся... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2011 похибка 10-15 кемече трохи задохрена. можеш влетіть на фару. да і нафіг кожен раз матиматикою займатись коли зхочеш взнати свою швидкість?короче, треба знайти десь який небуть в трос опльотці і я тобі виставлю дрелькою. Тросік є. Я собі новий поставив, а старий остався. А ти "Робін Гуд" від мене бачу не відстанеш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2011 ... А ти "Робін Гуд" від мене бачу не відстанеш ну мля, я тебе підбив на цей тюнінг, то і маю зробить так, шоб було нормально. тільки не на ці, а на наступні вихідні. мене не буде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2011 Окі. Розберемось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2011 Доброго дня. Постояла машина три дні на вулиці в сиру погоду і сьогодні зранку знову відмовилась заводитись. Знов підводить система "запалювання". Помогла горка та друга передача і то котилась машинка з горки не мало (чуть горка не кінчилась). Добре хоч горка крута була. Відчуваю попахує поетапною заміною кожного компонента системи. Шо обідно... Кожного ранку заводиться, а от якщо пару днів простой - вимахується. Містика. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2011 bag2525, может ты ее просто заливаешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2011 в мене теж як пару днів постоїть (в сухому гаражі) то на бензині погано заводиться. правда до "горок" не доходило. так, більше пожу-жукать і заводиться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2011 (змінено) bag2525, может ты ее просто заливаешь? Незнаю. Перед тим як її залить вона повинна завестись. Чи не обов'язково? Добавлено через 2 минуты Просто саме обідно, що така тенденція непостійна. Добавлено через 2 минуты А майстер говорить, що машина повинна постоять у нього 4 дні. Потім він її попробує завести, і якщо не заведе то по ходу буде шукати. А те, що я її зараз заведену привезу йому нічого не дасть Змінено 14 грудня 2011 користувачем bag2525 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах