Перейти до публікації
arnold116

HELP!! Закоротив проводку

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня, дорогі одноклубники.

Вибачте, якщо створив дублюючу тему. Просто я не знайшов рішення своєї проблеми в існуючих темах.

А проблема в мене наступна. Автомобіль ВАЗ 21013 1984 р. в. був вдарений в зад. Перед тим як відігнати його в ремонт я зняв задні фонарі (і взагалі все). На фонарях знайшов нашкрябані позначки який дріт куди має підключатися (здавалось зрозуміло). Після ремонту машина приїхала на своєму ходу, все працювало. Почав я підключати задні фонарі і тут виникла проблема – перепутав місцями контакти і коричневий провід задимів:( (але тільки десь 40 см дроту від фонаря). Я скинув клему з акума, відключив це неподобство і попробував завести - не получилось. Ключ доходить до кінця без щелчків і взагалі без ніякої реакції, пропало все світло передньої частини машини (ближнє, дальнє, підсвітка). При чому в салоні світло є і всі датчики працюють. Провірив предохранітєлі - всі ніби цілі.

Ось така от проблема. Будь-ласка, хто що може підказати, буду дуже вдячний.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
..... Ключ доходить до кінця без щелчків і взагалі без ніякої реакції, пропало все світло передньої частини машини (ближнє, дальнє, підсвітка). При чому в салоні світло є і всі датчики працюють. Провірив предохранітєлі - всі ніби цілі.

.........

Начинаем плясать от пункта первого - вынимаем замок зажигания и смотрим (а при необходимости - меняем) контактную группу. При КЗ она могла подгореть. Далее: ситуация "ніби" в электрике не проходит. Или целый или сгорел. Поэтому все предики проверить тестером или , в крайнем случае, - лампочкой.

А в проводке никакой кубилибин не рылся часом ??? Ведь если провод задымил, то предохранитель его не защитил, значит или вместо предика вставлен пятак или провод вообще пущен мимо предика! Это проверить.

Поділитися повідомленням

Перевірити запобіжники, конкретно - восьмий. Перевірити контакти ззаду колодки для запобіжників, особливо звертати увагу на товсті рожеві дроти коло першого. Перевірити стан контактів в контактній групі замка запалення. Найбільш імовірніша причина - замок запалення. Про палені дроти в усіх джгутах я мовчу - їх перемацати треба обв'язково.

Поділитися повідомленням

alex_lys, предики візуально цілі. До тестера і лампочки руки не дойшли. На рахунок кубилибина не знаю, але все може бути.

І ще одне питання - який провід куди підключати в задніх фонарях???

Змінено користувачем arnold116

Поділитися повідомленням

І ще одне питання - який провід куди підключати в задніх фонарях???

Зображення

Синий и синий-черный - поворотники. :)

А лучше такие прозвонить предохранители, или хотя-бы лампочкой проверить.

Поділитися повідомленням

arnold116, смотри замок зажигания на исправность. Все что не работает, что ты сказал, кроме габаритов, работает через замок вроде.

Поділитися повідомленням

Синий и синий-черный - поворотники. :)

А лучше такие прозвонить предохранители, или хотя-бы лампочкой проверить.

Це все нормально, тільки там ідуть червоний на стопи, коричневий і зелений на повороти. А який куди втикати не знаю(((

Поділитися повідомленням

Ану давай "звіримо годинники". Така схема, кольори співпадають із тими що у твого авто? Посилання (там приблизно 2,3Мб)

Поділитися повідомленням

Ану давай "звіримо годинники". Така схема, кольори співпадають із тими що у твого авто? Посилання (там приблизно 2,3Мб)

На схемі синій, синіше нікуди, а в мене в авто позеленів:multi:

А все решта співпадає.

Поділитися повідомленням

Загалом, та схема, що виклав і є основною і кошерною. Орієнтуйся по ній і давай конкретні запитання.

Поділитися повідомленням

Загалом, та схема, що виклав і є основною і кошерною. Орієнтуйся по ній і давай конкретні запитання.

І все ж таки вони СИНІ, бляха-муха. Вибачайте, просто при жовтому світлі реально здавалися зеленими...

Перевірити стан контактів в контактній групі замка запалення. Найбільш імовірніша причина - замок запалення..

Ви були праві. Замок запалення здох. Дякую за допомогу:ay:

Зображення

Змінено користувачем arnold116

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз