Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

nemez

бризговики тіпа, там де пружини ззаді, якщо не правильно назвав вибачаюсь.

Stalker-3

Я так дуже не вдивлявся, бо спішив, але вроді нормальне, не ідеальне, якщо мій знайомий з львівського тюнінг клубу не купить, я тобі вишлю.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Saba2106

ти чого незнаєш куди з тим зеркалом іти ? я тобі розкажу ; виходиш з брами повертаєш наліво переходиш дорогу на перехресті повертаєш на вул. Кокорудзи і йдеш до буд №10 маєчеш по домофону в квартиру№ сім :D

Поділитися повідомленням

сам незнаю чо продаю, ще подумаю, просто вічно щось ломиться, хочу їздити а вічно ремонтувати :(

Поділитися повідомленням

так ми святкували ДН копійки

Посилання

ше питання маю, коли газую машина обороти набирає, а не розганяється, то це щеплення буксує?

Поділитися повідомленням

Ітак давно не писав, треба обновити тему.

За останій період було зроблено

1.Поміняв сайлентблоки на ричагах

2.Один ричаг нижній небезпечно тріснув в місці кріплення шарової, ітого під заміну, оригінальний коштував 90 грн.

3.Верхній ричаг тріснув теж, але дуже слабо, просто підварив

4.Поварив передні лонжерони, правий бо погнив, а лівий тріснув біля рульової, машину тянуло вліво і руль тяжко ходив, зараз руль ходить просто бомба, як в будь-якому іншому авто без ГУРу.

5.Поставив сигналку і ц.з все разом обійшлося 500 грн. з роботою

6.Мій спорт руль, уступив місце рулю від Ниви тимчасово.

7.Поміняв нижні бархатки на чорні з резинкою, але тіки з салону, зараз думаю як на хром одіти резинку від чорного.

8.Ремені Опель Вектра

Поділитися повідомленням

зараз думаю як на хром одіти резинку від чорного.

на хром продаються спеціальні гумові ущільнювачі з бархатками

Поділитися повідомленням

давайте всі дружньо думаєм чому нема зарядки, недавно попутав плюс з мінусом, але все працює тіки зарядки нема.

Поділитися повідомленням

Вирішив підняти трохи тему, був недавно на селі, вирішив подивитись як там поживає мій Жигуль. Машина з листопада стоїть, за той час проїхала десь 150 км, дід пару раз кудись нею катався ну і я нею по селі катаюсь, ностальгую:), заодно поміняв трамблер і купив задні тормозні колодки. З під ГТЦ тікала тормозна рідина, відповідно була замінена прокладка. (перший ремонт тормозів за 4 роки).Тормоза прокачали погано, тормозить добре, але всеодно колись було краще. Тижня два назад зняв ковролін, посушив шумоізоляцію, прогрів мотор, завелась як в кращі часи з пів-оберта:) Треба ще поміняти сальник в редукторі. А от вчора вже не завелась, клеми закисли і сів акум, клеми почитстив, акумулятор ще не заряджав. Пару фото.

post-389-1475321874,8517_thumb.jpg

post-389-1475321874,9696_thumb.jpg

post-389-1475321875,0449_thumb.jpg

post-389-1475321875,1532_thumb.jpg

Поділитися повідомленням

Ладно, шось напишу. Машина вже більше року стоїть, останій раз я заводив місяця два тому, проїхав близько 2км і знов поставив. Зараз в ній лежить сіно в мішках, доречі дуже зручно зберігати сіно:), в машині завжди сухо та й на стрих лазити не треба. На зиму злив охолоджувальну рідину, сумнівався в її якості, боявся щоб не замерзла.

Хотів спитатись, як краще промити систему охолодження, бо старий тосол був рижий, а радіатор, ще напевно з 78р. не чистився. Порадьте якусь хімію.

Ще забув, коли хотів її завести, то акум не мав сили провернути стартер, зарядка йому не помогла. Через що купив новий акумулятор, після чого машина завелась як з першого ж разу.

Змінено користувачем Saba2106

Поділитися повідомленням

Saba2106, та залий кока-колу. 19грн. і поїздь троха, тіки на температуру вважай, потім злий та і усьо.

точно vovka таке робив на 08.

Поділитися повідомленням

спробую її продати, є можливість взяти дещо інше...

Як думайте скіки її цінити?

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз