Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2009 nemez бризговики тіпа, там де пружини ззаді, якщо не правильно назвав вибачаюсь. Stalker-3 Я так дуже не вдивлявся, бо спішив, але вроді нормальне, не ідеальне, якщо мій знайомий з львівського тюнінг клубу не купить, я тобі вишлю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 25 березня 2009 Saba2106 ок :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2009 Saba2106 ти чого незнаєш куди з тим зеркалом іти ? я тобі розкажу ; виходиш з брами повертаєш наліво переходиш дорогу на перехресті повертаєш на вул. Кокорудзи і йдеш до буд №10 маєчеш по домофону в квартиру№ сім :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2009 Fani :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2009 продається :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
wood100k 7 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2009 Нда... Кризис-шмизис или на что-то другое меняешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2009 сам незнаю чо продаю, ще подумаю, просто вічно щось ломиться, хочу їздити а вічно ремонтувати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2009 так ми святкували ДН копійки Посилання ше питання маю, коли газую машина обороти набирає, а не розганяється, то це щеплення буксує? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2009 да, особеннно после этого Посилання :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 щеплення зробив поміняв задні амо, бо моїм жопа була Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Den4iK_lada 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 Да дядька.....отето ты отжыгаеш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 24 травня 2009 Ітак давно не писав, треба обновити тему. За останій період було зроблено 1.Поміняв сайлентблоки на ричагах 2.Один ричаг нижній небезпечно тріснув в місці кріплення шарової, ітого під заміну, оригінальний коштував 90 грн. 3.Верхній ричаг тріснув теж, але дуже слабо, просто підварив 4.Поварив передні лонжерони, правий бо погнив, а лівий тріснув біля рульової, машину тянуло вліво і руль тяжко ходив, зараз руль ходить просто бомба, як в будь-якому іншому авто без ГУРу. 5.Поставив сигналку і ц.з все разом обійшлося 500 грн. з роботою 6.Мій спорт руль, уступив місце рулю від Ниви тимчасово. 7.Поміняв нижні бархатки на чорні з резинкою, але тіки з салону, зараз думаю як на хром одіти резинку від чорного. 8.Ремені Опель Вектра Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 24 травня 2009 зараз думаю як на хром одіти резинку від чорного. на хром продаються спеціальні гумові ущільнювачі з бархатками Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 24 травня 2009 " rel="external">Посилання Наша банда " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 24 травня 2009 Saba2106 Ш чому мене там нема ? :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 25 травня 2009 Saba2106 Як ти ті фари так підмутив? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jemen 32 Скарга Опубліковано: 25 травня 2009 Masterio Купил белые и нужные места подкрасил. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 26 травня 2009 Jemen +1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2009 давайте всі дружньо думаєм чому нема зарядки, недавно попутав плюс з мінусом, але все працює тіки зарядки нема. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 11 січня 2010 WAZ не стирай мою тему. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2010 Вирішив підняти трохи тему, був недавно на селі, вирішив подивитись як там поживає мій Жигуль. Машина з листопада стоїть, за той час проїхала десь 150 км, дід пару раз кудись нею катався ну і я нею по селі катаюсь, ностальгую, заодно поміняв трамблер і купив задні тормозні колодки. З під ГТЦ тікала тормозна рідина, відповідно була замінена прокладка. (перший ремонт тормозів за 4 роки).Тормоза прокачали погано, тормозить добре, але всеодно колись було краще. Тижня два назад зняв ковролін, посушив шумоізоляцію, прогрів мотор, завелась як в кращі часи з пів-оберта Треба ще поміняти сальник в редукторі. А от вчора вже не завелась, клеми закисли і сів акум, клеми почитстив, акумулятор ще не заряджав. Пару фото. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 24 січня 2011 (змінено) Ладно, шось напишу. Машина вже більше року стоїть, останій раз я заводив місяця два тому, проїхав близько 2км і знов поставив. Зараз в ній лежить сіно в мішках, доречі дуже зручно зберігати сіно, в машині завжди сухо та й на стрих лазити не треба. На зиму злив охолоджувальну рідину, сумнівався в її якості, боявся щоб не замерзла. Хотів спитатись, як краще промити систему охолодження, бо старий тосол був рижий, а радіатор, ще напевно з 78р. не чистився. Порадьте якусь хімію. Ще забув, коли хотів її завести, то акум не мав сили провернути стартер, зарядка йому не помогла. Через що купив новий акумулятор, після чого машина завелась як з першого ж разу. Змінено 24 січня 2011 користувачем Saba2106 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 24 січня 2011 Saba2106, та залий кока-колу. 19грн. і поїздь троха, тіки на температуру вважай, потім злий та і усьо. точно vovka таке робив на 08. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2011 спробую її продати, є можливість взяти дещо інше... Як думайте скіки її цінити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах