Kaen 34 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2013 на пороге не будет Зря Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2013 Цвет уже другой и неплохой. Машина хорошо смотрится. При том оригинальное дизайнерское решение с подъемниками очень даже Торпедо тоже хорош, гитара только просится поменятся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2013 В проекте мультируль в сборе (на данный момент идёт подготовка и поиски) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ДЕНИС 21011 1980 7 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2013 хрома нет и не будет правильно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2013 довольно таки хорошее сочетание, оранжевое с черным, так что да, хром будет здесь лишним. имхо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2013 Emissions,а где там оранжевій? Она же желтая... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Avie 2 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2013 USSRMoto, машина оранжевая (никак не желтая) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2013 Avie,апильсинка)).... ты едеш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Avie 2 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2013 Bes, да, к 5 нормально будет? чтоб не называли желтой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2013 Avie,думаю да Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2013 Bes, да, к 5 нормально будет? чтоб не называли желтой Разве в Украинском языке есть слово Оранжевий?! или гайцы как разговаривают суржиком, так и заполняют документы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2013 Насчет хрома- бампера тоже красить будете,или как? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2013 машинка просто огонь =) ..и я там был, в салоне сидел..))) и задумки, и воплощение очень хорошие. Ровных дорог и терпения! Буду следить за развитием. ..и оранжевая она, а не желтая..=) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kaen 34 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2013 Разве в Украинском языке есть слово Оранжевий?! или гайцы как разговаривают суржиком, так и заполняют документы Напевно вони забули що на майдані незалежності колись була померанчева революція)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deredred 34 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2013 у меня тоже в тех. паспорте написано "оранжевий" как розмавляю так и пису:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Avie 2 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2013 WAZ, я в заяве написал "помаранчевий" , но в мрео сказали - такого цвета нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nazgul 40 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2013 вот они лолы необразованные ну порсто пипец =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2013 Avie, Я талдоню про эту деталь номер 7 Рис. 9.4. Снятие карбюратора: 1 – шланг подвода топлива; 2 – шланг системы вентиляции картера двигателя; 3 – карбюратор; 4 – шланг отвода жидкости из пускового устройства; 5 – шланг подвода охлаждающей жидкости; 6 – проставка; 7 – теплоизолирующий экран; 8 – шланг отвода охлаждающей жидкости; 9 – шланг вакуумного регулятора датчика-распределителя зажигания. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Avie 2 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2013 Вот я и в Симфере, вроде все хорошо. Сожрала литров 70-80. Единственный минус - дворник улетел)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2013 Avie, ты с Симфера выехал?..или все там же... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Avie 2 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2013 Bes, буду здесь до конца сентября Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2013 Avie, сентябрь ужэ Кончил )))...... ты вкурсе про 19ое число? ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Avie 2 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2013 Bes, так и я уже здесь. нет, а что 19? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2013 Avie, Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2013 Avie, то как и что?.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах