VIT717372 6 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2011 Дмитрий $ вот блин какая "ня" должна у человека в голове твориться чтоб такое сделать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_mel 1 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2011 да красные полосы и колпаки смотрятся не очень а вот http://fotki.yandex.ru/users/blend007/view/398567/?page=0" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2011 Когда вижу две полосы на кузове,всегда преаставляю тролейбус... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2011 да красные полосы и колпаки смотрятся не очень а вот http://fotki.yandex.ru/users/blend007/view/398567/?page=0" rel="external">Посилання +50лс обвес, еще +50лс наклейки. и на драге он первый Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2011 а как Вам такое Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_mel 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2011 +50лс обвес, еще +50лс наклейки. и на драге он первый это точно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VIT717372 6 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2011 а как Вам такое а че? ока прикольно... только как заднюю дверь открывать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_mel 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2011 на оке наверное газовое оборудование стоит соответственно баллон вместо запаски а куда запаску в таком мелком авто девать вот владелец нашел выход Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2011 на оке наверное газовое оборудование стоит соответственно баллон вместо запаски а куда запаску в таком мелком авто девать вот владелец нашел выход видел не давно на позняках таврию. точно также пределана запаска. наф? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2011 Cypuk_UA, а заднюю дверь когда открывает, он ее на горбе держит? или через салон залазит? п.с. это Вам не Нива Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2011 ANGEL, я ж ниче не имею против, это же не мне нравится, мне лично смешно))) но на второй твой вопрос я тоже отвечу он когда багажник открывал, полочкой подпирал - лично видел красота требует жертв Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_mel 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2011 пипец какой то а если палочка поломается и что придавит крышкой багажника а если там ещё колесо висит то перерубит пополам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2011 чоткий? или них%я? гоп кар з.ы. куплено за бапки от отжатых мабил.. ипхоне 4с ыыыыы )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2011 Почти АДИДАС- ток чуток недоделанный Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2011 чоткий? или них%я? гоп кар з.ы. куплено за бапки от отжатых мабил.. ипхоне 4с ыыыыы )))) абибас Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2011 а чего вы? со вкусом кстати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dmn 2 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2011 3200$ Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2011 3200$ на запорожец похожа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
URICKI 11 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2011 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aleksey 3 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2011 походу катафалк Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2011 автомобиль охотников за привидениями Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2011 +50лс обвес, еще +50лс наклейки. и на драге он первый так этот олень реально на драге выезжал Правда просирал всем Как то к нам в гараж приезжал, просил щиток приборки поменять и стрелочки в красный зафигачить. Так мы с него 200 грн взяли, а он мега рад был :) Правда было это все три-четыре года назад. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2011 А у москаля жопа не перевешевает через задний мост? он на козу не становиться интересно?)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2011 Космичь- реально луноход!(больная фантазия..) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wild 108 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2011 а чего вы? со вкусом кстати кстати да! нормальный стёб... мож и сам как то погоню так п.с. я серьезно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах