nemez 757 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2011 Я тоже слышал, что только без заднего нельзя... ну у меня только задний и стоит.. колхозище еще то.. а шо делать, передний времени выровнять и поставит нету... в пдд четко сказано відсутній передбачений конструкцією бампер або задній захисний пристрій, грязезахисні фартухи і бризковики; тоесть есть все предпосылки чтобы нарваться на первого встречного ментозавра Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denish111 3 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2011 Посилання - вот где колхоз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2011 Мазда то мазда но двигатель зубильный,смотрите внимательно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2011 Ну а че... кто то в жигули иномарочные двигатели пытаеться притулить, а тут наоборот... ну удешевили эксплуатацию)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2011 значок който куйни повесили узнай, что такое Mspec, а потом подумай что ты ляпнул Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2011 " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2011 optimus prime, решлтка симпотичная, а вот с остальным перебор... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2011 то антистатики Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2011 та понятно, надо себе таких с пару сотен, мож машина перестанет коллегу током бить... только его невзлюбила Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2011 ну и звенит наверно это фигня при езде нехило... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2011 Слова великого скульптора: просто отсечь все лишнее..(может не точно,но в точьку!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2011 А сколько ж такой бампер весит? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fiales 4 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2011 Вот фото машинки одного чудака, который долго от меня прятал ее))))) не первый раз я пытаюсь ее заснять. Жаль только телефоном клацнул, не все "прелести" видно( " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2011 круть.. бедная тройка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fiales 4 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2011 а я кажется ее видел, едет не плохо, жопа задрана кажется... ..на задница и покраска та что видел.. ..может их две))) Та я думаю таких, клонов, очень много. Класика колхозного тюнЕнга Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2011 видел не давно на днепровской набережной волгу с дугами, она в этой теме уже мелькала. только чюдак ее уже апгрейтил, добавил занавесок по кругу. кучю чюдаков встречаю, а фотыка под рукой не оказывается... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2011 добавил занавесок по кругу. +1, в смысле тоже ее два дня назад видел - на Вознесенском спуске на светофоре рядом стояли; вся по кругу в занавесках, не занавешены только боковые форточки и лобовуха Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2011 +1, в смысле тоже ее два дня назад видел - на Вознесенском спуске на светофоре рядом стояли;вся по кругу в занавесках, не занавешены только боковые форточки и лобовуха а чювака наверно прет. мож там еще и люстра висит в потолке?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2011 а чювака наверно прет. постоял рядом - такое впечатление, что она вообще без водителя ездит))) призрак из прошлого, млын Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вовчик 1 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2011 eks3m, Це Одеса.. Я бачив цю машину Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2011 Сегодня на Подоле встретил аудюху с полностью хромированным кузовом 8 ( может и не колхоз, но это уже перебор, имхо) чем-то на скороварку похожа п.с. ссори за качество фотки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2011 ajm, хромированые дорого стоят. видел Х5 хромированый. не плохо смотрится. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2011 ANGEL, та да, но все равно полностью хромированная машина становиться похожа на кухонную посуду - каструлку или чайничек) типа того Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2011 ANGEL, та да, но все равно полностью хромированная машина становиться похожа на кухонную посуду - каструлку или чайничек) типа того можно сказать - это на любителя. на автовыставках такие машины привлекают много внимания. вот если она была позолочена Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2011 вот если она была позолочена беспределу предела нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах