BAHO 29 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2012 Увидал я в нашем городе сие чудо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gino 15 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2012 Никому игрушки не отдам Ей же ни хрена не видно через лобовое. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BAHO 29 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2012 gino, да вот и я офигел когда увидел) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gino 15 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2012 BAHO, Никогда не понимал такого,мне елочка-вонючка на зеркале мешает,вешаю сзади,а тут ТАКОЕ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DjonyBoy 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2012 девушка за рулём чё сказать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BAHO 29 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2012 DjonyBoy, кстати да, забыл сказать - кажется блондинка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2012 ,мне елочка-вонючка на зеркале мешает+100500 В такой машине все внимание только на уворачивание головы от игрушек. Было бы больше экстрима если бы игрушки были металлические))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vet 5 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2012 И не так, что бы очень "колхоз", но я пару сек смотрел на нее и думал, что не так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DjonyBoy 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2012 (змінено) И не так, что бы очень "колхоз", но я пару сек смотрел на нее и думал, что не так да не колхоз,но со стопами жостко Змінено 24 травня 2012 користувачем R_O_M_A_N Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2012 Это не колхоз- это утиль! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Тоха 185 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2012 Это ж нужно додуматься так над двоечкой поиздеваться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2012 В салоні не відомо нащо ще один тах. Ну а заднє крило від літака це точно " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Ну а це взагалі оригінал :lol: " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Evgenio 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2012 (змінено) Ну а це взагалі оригінал :lol: На ралли Чумацький шлях была Эво так там тоже датчик бензина стоял возле горловины ) Змінено 24 травня 2012 користувачем R_O_M_A_N Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2012 Это,типа- ехал,ехал- вышел-глянул(не моргает-доеду)..,или шоб на заправке не перелили..,вопче тупизм какойто... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрюХа21 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2012 интересно датчик с подсветкой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DjonyBoy 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2012 я понять не могу, не ужели нельзя было, ровно лучёк бака запилить а дачик вообще жесть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andron1313 42 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2012 токого ещё точьно не на одной шкоде небыло. хозяин мотивировал тем что на задний омыватель вода не доходит гдето зимой лопнула трубка. и он придумал такое решение)))))) . вся станция вчера орала Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2012 Я паццтулам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2012 А трбуку было не проще поменять, чем эту хрень делать? ! ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nick_zp 17 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2012 И никто не заметил, что у этой Шкоды брызговики сзади вазовские передние стоят Владелец тот еще колхозник! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DjonyBoy 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2012 так это 2в1 ларёк-марёк, не реально похоже на окно ларька и сушилка для полотенец Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Evgenio 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2012 Не , а че креативненько так ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andron1313 42 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2012 жесть полная. пошла какаето неделя колхозов. то на битой фабие на вентилятор охл радиатора денег не хватило взяли от жигуля вколхозили да ещё и кронштейн сварили самопальный и вентилятор к нему прехватили ))))). а вот ещё екземплярчик при открытие капота на той же фабие вместо писюна который вылазиет для открытия капота прикручена зубная щётка!!!!! колгейт))))))) а вот ещё экземплярчик агрономов суперб В5 с пророшей пшеницой в ланжеронах и на защите))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_mel 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2012 (змінено) зачем нам тогда поля нужны можно на защите картоху выращивать помидоры и т. д. причём и зимой можно только двиг во время прогревать чтоб не замёрзла Змінено 26 квітня 2012 користувачем alex_mel Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andron1313 42 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2012 а ещё можно траву нелегально в лонжеронах выращивать и перевозить :multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах