rys9 1 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2012 вот такой у нас по городу тунинх ездит, кстати продает за 2600 :) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2012 Та за такой самолет- наверное цена в евро(ну,1 или 2 евро!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2012 Как оно было,так оно и есть... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2012 rys9, сколько тубро дует? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dim0N 25 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2012 (змінено) Космич у него на багажнике ещё скамейка прибита в цвет кузова Змінено 29 вересня 2012 користувачем Dim0N Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kucoi 2 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2012 скамейка это вещь нужная - детей садить и фоткать. А этому на шёхе так совет ещё дать можно: есть такие диодные пластинки - ну там чтоб под ручками подсветка была ну и морду можно гирляндой украсить. И написать на багажнике - Я за лигалайз! ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wolfhound 1 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2012 Космич у него на багажнике ещё скамейка прибита в цвет кузова Вот скамейку:multi: и надо было фоткать, а не морду я там колхоза невижу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kucoi 2 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2012 Бамперок ещё ничего - нормально смотрится а вот воздухозаборник приколхозили может зря а может там движок такой шо аж взлетает? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dim0N 25 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2012 Kucoi, та он еле ползает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andron1313 42 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2012 я тоже себе приколхозил воздухозаборник на капот Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dim0N 25 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2012 andron1313, а я наоборот расколхаживаюсь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andron1313 42 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2012 andron1313, а я наоборот расколхаживаюсь. ну мне пришлось так сделать это не моё желание Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kucoi 2 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2012 А не круто ли будет сделать воздухозаборники по бокам на крыльях - как жабры у акулы. Да лючок бы в крыше пропилить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2012 космич говно и воздухо заборник говно. Хоть золотом покрой его, всеравно будет говно в золоте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kucoi 2 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2012 (змінено) ДА ну нафик - если из золотых листов сделать корпус будет машина олиграха. Просто на азлк никто не думал о престиже марки - ни тебе дизайна ни приколов. Хотя по началу всё было круто. А так - тачка и колёса под жопой - всё что надо без выпендрёсов. Ну нахера мне разгон до 100 за 5 сек? ))))) Налахали людей , это у властей надо было разгон мозгов устроить а там в мозгах колхоз - купим за границей нахера своё иметь. Змінено 2 жовтня 2012 користувачем Kucoi Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 Много текста.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slavan 42 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gino 15 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 :bm::bm: слов нет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 Снегоуборочная техника?!- мигалку ей на крышу!(ярко-желтую) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Папинька 16 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2012 Ох , ничего себе ! Вам не кажется , что человек больной ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
eks3m 79 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2012 А как вам такое? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andron1313 42 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2012 А как вам такое? а чё тут такого колхозного? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dim0N 25 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2012 а чё тут такого колхозного? решётка не родная (вроде ГАЗ 24) и зеркало кажется от Пыжика Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andron1313 42 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2012 чё было то и поставил . родных зп хрен сыщиш. колхозом не щитаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2012 andron1313, запчасти при желании можно найти, да и 21 волги - и многие москвичи - запоры не всегда в совке комплектовались зеркалами, и в автомагазинах дополнительно можно было купить зеркала типа унисекс и ставить на авто. Лопух от ВИСа действительно там ни в езду, мог бы присобачить любое зеркало от жигулей или хотябы от волгаря 24, и оно бы не выглядело так по идиотски. Решетка уже фиг с ним, ввиду дифицитности и дороговизны на это можно закрыть глаза Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах