DjonyBoy 1 Скарга Опубліковано: 26 липня 2013 ...Дверь открылась. Остап прошел в комнату, которая могла быть обставлена только существом с воображением дятла. это жесть и как может такое кому-то нравится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SergeyAV 5 Скарга Опубліковано: 26 липня 2013 это жесть и как может такое кому-то нравится это все что было на рынке, интересно что внутри? там есть где сесть за руль? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
eks3m 79 Скарга Опубліковано: 26 липня 2013 Ка.ждая наклейка +10 лошадок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 29 липня 2013 Ка.ждая наклейка +10 лошадок кардан скрутит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 29 липня 2013 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 29 липня 2013 Ну если уж такое корыто колхозить,то явно от безделия! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slavan 42 Скарга Опубліковано: 29 липня 2013 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
d.Grom 49 Скарга Опубліковано: 29 липня 2013 011-я порадовала Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tim 5 Скарга Опубліковано: 31 липня 2013 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slavan 42 Скарга Опубліковано: 31 липня 2013 ну это жесть жека хулиган , первое место Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 липня 2013 Tim, Прям як в фільмі "Смертельні перегони", тіки кулемета і ракет не вистачає пог але ззаду наклейка 4х4 це в Дніпрі. Хоч баняк величезний і гоночна наклейка, але їде слабо, тіки шумить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 31 липня 2013 Andriy1352, а чем тебе трабант не угодил? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 липня 2013 nemez, наклейка 4х4 nemez, ось:видно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 31 липня 2013 да, траби на полном приводе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slavan 42 Скарга Опубліковано: 31 липня 2013 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 31 липня 2013 slavan, а что это за красный раритетный джип? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slavan 42 Скарга Опубліковано: 31 липня 2013 я думаю это когда-то была нива Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 31 липня 2013 красный раритетный джип? гибрид нивы и газ-69 Еще так можно сделать) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 31 липня 2013 ajm, комфорт 011-й и проходимость 69-го Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 31 липня 2013 Змей, проходимость - согласен, но с комфортом наверно проблематично Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 31 липня 2013 в сравнении с комфортом 69-го? Сомневаюиь... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 31 липня 2013 а мене глаза калины очень даже понравились. Я так понимаю они функциональны, то есть светят. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 липня 2013 slavan, шось твої фотки постійно не відкриваються, для них що треба якийсь специфічний інтернет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valeha 1 Скарга Опубліковано: 31 липня 2013 (змінено) Дмитрий $, Згоден і мені це подобається! так тогда и нефиг кого-то обсуждать за его тюнинг - его кобыла и ему на ней ездить зачем кого-то парафинить, когда сам фанат колхоза? - лиш потому что тебе не понравилось? Змінено 31 липня 2013 користувачем valeha Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2013 valeha, Хто сказав, що я парафєню і хто сказав, що мені не панравилось, мені тут все подобається? Тут тєма, якщо я не помиляюсь, по незвичайному і прикольному тюнінгу і кожен може, як сказав комрад оберштурмбантройкер, викладувати фото. Чи на це мають по-твоєму право тільки власники чіста стокових машин?-я таких обмежень тут не бачив. Так я фанат, як ти кажеш, калхоза і мені подобається це бо роблю все своїми руками і зі своєю машиною, бо вона мені не байдужа. Я вважаю, що це краще ніж нічого з нею не робити і дати їй вмерти на розборці чи брухті. Я зрозуміло пояснив чи ще букви потрібні? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах