Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 червня 2013 02universal, неважливо сток чи калхоз-головне любити свою машину по інструкції вставляю url? може тре інакше, підскажіть Дмитрий08, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 30 червня 2013 Ну прямо GTO! eks3m, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andron1313 42 Скарга Опубліковано: 30 червня 2013 Ну прямо GTO!eks3m, людям просто нефиг делать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий08 67 Скарга Опубліковано: 30 червня 2013 Andriy1352, ооо=) теперь норм... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
skolopendra 2 Скарга Опубліковано: 30 червня 2013 ну если в том ЖТО под капотом какое нибуть V8 или хотябы 1.9... или бодрачковый инж... то почему бы и нет ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий08 67 Скарга Опубліковано: 30 червня 2013 (змінено) и опять же больше 180 л.с. и едет 200 км/час Змінено 1 липня 2013 користувачем Дмитрий08 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 30 червня 2013 Я както у хазяина 99-й (2-я фотка) на драйв2ру спросил "а нахуа всё это?" Так он чуть через интернет меня слюной не забрызгал)))) Я думал он умрет от злости... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 30 червня 2013 Это вообще не понятно... учите матчасть, это прототип 2105, уберите нах из колхоза, двоешники Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 30 червня 2013 Пятая фотка никак не колхоз. С каких пор кузов купе считался колхозом? Или я не увидел на машине китайский пластик разноцветный? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий08 67 Скарга Опубліковано: 1 липня 2013 Дмитрий $, поправил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 липня 2013 andron1313, ну може і нєфіг, але зроблено якісно а так ? Дмитрий08, тепер видно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий08 67 Скарга Опубліковано: 1 липня 2013 Ага... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
d.Grom 49 Скарга Опубліковано: 1 липня 2013 " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 1 липня 2013 суровый тюнинх Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
d.Grom 49 Скарга Опубліковано: 1 липня 2013 " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dizeli-t 314 Скарга Опубліковано: 1 липня 2013 " class="ipsImage" alt="Зображення"> И где колхоз? Чувак привез домик на бортовой газели ( мне КЭП подсказал) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 1 липня 2013 Dizeli$t, оно то так... а метод погрузки досок на кабину водителя без багажника тоже так и должно быть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
d.Grom 49 Скарга Опубліковано: 1 липня 2013 " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> колхоза нет, просто поржать)) " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> чего оно по 2 раза повторяется? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dizeli-t 314 Скарга Опубліковано: 1 липня 2013 Dizeli$t, оно то так... а метод погрузки досок на кабину водителя без багажника тоже так и должно быть? Ок, но к "колхозингу" это какое отношение имеет? Есть "Веселые картинки" - там оценят (Да, я сегодня зануда) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 1 липня 2013 Я в бежевой таврии колхоза неувидел- -где??! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий08 67 Скарга Опубліковано: 1 липня 2013 02universal, на капоте статуэтка... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 1 липня 2013 Роллс Ройс плеать!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
d.Grom 49 Скарга Опубліковано: 2 липня 2013 (змінено) " class="ipsImage" alt="Зображення">" rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> везет мне на 4-х глазые авто) Змінено 2 липня 2013 користувачем d.Grom Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 2 липня 2013 " class="ipsImage" alt="Зображення">" class="ipsImage" alt="Зображення">везет мне на 4-х глазые авто) помойму это не колхоз.... москвич 408 Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
d.Grom 49 Скарга Опубліковано: 2 липня 2013 ANGEL,не, это дедуля сам сделал, пока закупался у нас в магазине рассказывал как мудрил туда фары о, а там на фоне моя желтенькая копеечка виднеется)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах