slavan 42 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2013 ох, если бы платили я уже миллионером стал давно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mr.Maks 23 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2013 4-ка прикольно вышла) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий08 67 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2013 Mr.Maks, чем прикольно? Аля колхоз!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mr.Maks 23 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2013 Mr.Maks, чем прикольно? Аля колхоз!!! а что там колхозного...то, что просто она обрезанная? Нормально сделано....для меня колхоз..это Over 9000 спойлеров и кучу наклеек непонятных) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий08 67 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2013 выглядит уродливо... и без смысленно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mr.Maks 23 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2013 выглядит уродливо... и без смысленно! ну на вкус и цвет...фломастеры разные Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slavan 42 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2013 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dim0N 25 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2013 не запор а прямо Ноев ковчег. Кстати на заднем плане какоето судно. Может скрестили? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Папинька 16 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2013 Колхоз на потоке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
cqe 1 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2013 прикольно,у нас девушка на матизе с такими ресницами катается) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2013 прикольно,у нас девушка на матизе с такими ресницами катается) і в нас! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2013 у нас в городе 2 таких матиза Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrew 59 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2013 И у нас один. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zondar 2 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2013 прикольно,у нас девушка на матизе с такими ресницами катается) да да..видел в городе такую зеленую с ресничками)))))))))))))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2013 эти ресницы значат йаблондинко Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2013 Чесс гря я на тачку своей жены тоже такое поставил бы, если б ей понравилось, другое дело, что я баб за рулем вообще не признаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Папинька 16 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2013 Не совсем автомобиль , но тема автомобильная. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2013 А что колхозного то???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2013 это в веселые картинки надо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Папинька 16 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2013 (змінено) А что колхозного то???? Мне тоже это понравилось. Но сомневался : вдруг эстеты заклюют. )) Еще один пример симплификации. Змінено 5 вересня 2013 користувачем Папинька Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2013 , Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
cqe 1 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2013 гранада или таунус закос под москвич Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy_IF 13 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2013 везет же иномарочникам-колхозникам-ни один гаец не скажет ни слова про "пэрэобладнання",так как они вживую оригинала то и не видели. А в жигуляторе сразу - бампера, фары, вакуумники,селдла, рули, и пошло-поехало,ихняя любимая тема. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2013 Солекс Делортович, это гранада, я лично знаю владельца. в ней в6 стоит, продает ее сейчас за смешную сумму Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dizeli-t 314 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2013 Вот такого агрария встретил в Харькове. Стопаки нечитаемы - ехать за этим чудом одно "удовольствие":evil: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах