Sashok6657 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2009 и без экономического ВО тож не возьмут)))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Error 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2009 NeoN4ik vadim ай, чтоб я у вас тут в флудильне еще раз отписалася... :D вы тут как рыбы в воде.. небуду я сюда зходить) :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2009 Error Мы везде :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_lys 4 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2009 Вот, увидел сегодня на Фишках, порыгал... (как принято говорить в таких ситуациях ) :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gangster 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2009 alex_lys Я ее часто вижу по дороге на ГРЕС и Московской трассе :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mehanik 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2009 Нормуль затюнил :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IvA 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2009 alex_lysЯ ее часто вижу по дороге на ГРЕС и Московской трассе :D Я тоже ее пару раз видел :bad: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sashok6657 1 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2009 Как задумаесся сколько сил, времени и денег туда вложено - аж дурно становится :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2009 Вот такой планомобиль попался на глаза в Чернигове Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2009 menshiy Видел его пару раз . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2009 menshiy Ее делали у Кащея, как раз когда я там дверь красил, я в этой волынянке и посидеть успел Хотя, колхозом я б ее не назвал, она для охоты-рыбалки делалась, только что конопляные листья на любителя, мне не нравятся ,к примеру Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mehanik 1 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2009 С виду не плохой Луаз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2009 Много раз видел данный растаманский апарат . Мне нравица :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DENIS_BER 92 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2009 Красивый Луаз, колхозом не считаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 4 березня 2009 " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> может и было Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 4 березня 2009 VETALZZZ боян, я бы даже сказал так - БОЯНИЩЕ!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 4 березня 2009 NeoN4ik блин ну че я так не в тему ..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 4 березня 2009 VETALZZZ вначале раза три уже была эта фота!! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 9 березня 2009 NeoN4ik ну хоть этой не было? не говорю что 100% колхоз но что то в этом есть..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 9 березня 2009 кирпичик назвал бы скорее недоделком, но т очто оставлять в таком виде нельзя, так это точно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2009 VETALZZZ Ужос нах, фары шо кувалдой рихтовали?? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 9 березня 2009 NeoN4ik хз :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 9 березня 2009 спайдер :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2009 VETALZZZ ну это скорее в интересные авто! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 10 березня 2009 VETALZZZну это скорее в интересные авто! +1 Мда-аа-а к калзозу врядли ето мона отнести,к интересным надо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах