Gmek 6 Скарга Опубліковано: 16 липня 2013 или бу или с эмиратов надо покупать. Поддерживаю! Отец брал себе на крузера фару, так с эмиратской машины сняли и вышло реально дешевле чем на разборе обычном. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 18 липня 2013 Davyd, мда.. на хонду запчасти не дешевые Завтра у друга спрошу сколько будут стоить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2013 Думаю покупать зимнюю резину. Пока остановился на резине Bridgestone Revo GZ 205/55 r16. Предложили цену 855 грн. Что думаете по поводу резины? Стоит такую брать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2013 Думаю покупать зимнюю резину. Пока остановился на резине Bridgestone Revo GZ 205/55 r16. Предложили цену 855 грн. Что думаете по поводу резины? Стоит такую брать? Не отставай от других Бери БЦ-20 )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wild 108 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2013 я тож за БЦ-20 но только обязательно шиповать))) по теме: резина вроде хороша да и цена тож судя по инету! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2013 Омыватели купил? Я давно уже забыл написать: с крышкой и механизмом по 100уе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2013 Омыватели купил? Я давно уже забыл написать: с крышкой и механизмом по 100уе Запаял и перекрасил бампер, ато еще раз сняли бы. Я ими все равно не пользуюсь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2014 Давно не писал. Все у моей Хонды хорошо. Планирую в марте перекрасить капот, передний бампер и передние крілья так как там много сколов и хочу поменять спойлер на маленькую ресничку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2014 Напомнило эпизод из мультика : "У меня всё хорошо. Вот только шерсть начала выпадать и иногда хвост ломит"(с) Дядя Федор Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2014 Две прошлые недели приводил свою машину в порядок. За это время сделал: — перекрас капота, передние крылья, бампера и пороги — 6000 грн. — новые диски RW r16 — 3200 грн. — гайки к дискам — 380 грн. — тряпчаные коврики — 450 грн. — коврик в багажник — 450 грн. — установка СГУ — 200 грн. (саму СГУ подарили) — замена лампочек на светодиоды в салоне — 300 грн. — ТО после зимы — 2300 грн. — замена багажника на другой с маленьким спойлером — 0 грн. 1 Rassel відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jemen 32 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2014 А за СГУ уже что, штраф 15 к отменили? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2014 А за СГУ уже что, штраф 15 к отменили? это смотря на сколько дБ она кричит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2014 это смотря на сколько дБ она кричит. Думаешь они мерять будут, или есть какие-то особые, тихие крякалки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2014 А за СГУ уже что, штраф 15 к отменили? а что, коррупцию в стране уже победили? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2014 Думаешь они мерять будут, или есть какие-то особые, тихие крякалки? а тут 2 варианта, либо меряют, или идут на 3 буквы. ну да, думаешь именно та настоящая СГУ будет стоять ~200-300 гривен? нет. Примерно кричат как колокол сигнализации, может немножко громче. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2014 ну да, думаешь именно та настоящая СГУ будет стоять ~200-300 гривен? я за 50 купил, бу, но тем не менее настоящая Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2014 я за 50 купил, бу, но тем не менее настоящая как определить, настоящая или нет?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2014 а тут 2 варианта, либо меряют, или идут на 3 буквы. В ПДД оговорена громкость? Там просто написано http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/4082-17" rel="external">Посилання Порушення вимог законодавства щодо встановлення і використання на транспортному засобі спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв - тягне за собою накладення штрафу від двох тисяч п’ятисот до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв. Примітка. Під спеціальним світловим сигнальним пристроєм слід розуміти світловий пристрій, що має змінну частоту світлових імпульсів та який дозволяється встановлювати тільки на оперативні або спеціальні транспортні засоби. Під спеціальним звуковим сигнальним пристроєм слід розуміти звуковий пристрій, що має змінну основну частоту (за винятком охоронної сигналізації) та який дозволяється встановлювати тільки на оперативні транспортні засоби"; Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jemen 32 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2014 Дмитрий $ Коррупция коррупцией, но при штрафе 15 к, они на 5 к смотрят и ржут))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2014 1. Стоит у меня настоящая, очень громкая. Мне ее подарили. А сама установка на авто обошлась мне в 200 грн. 2. Штраф штрафом, но 15к, єто когда тебя споймали во время использования СГУ. А я ею в Киеве просто так не пользуюсь. (Даже проверять как кричит в лес выезжал.) 3. Поставил, потому что подогнали ее на шару. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2014 как определить, настоящая или нет?) если снята с "настоящей" машины так какая она будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 если снята с "настоящей" машины так какая она будет? ну ладно ладно) мне в качестве СГУ подойдет колокол от сигналки за 50 гривен, и пусть докопаются что то СГУ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах