masterok_2101 2 Скарга Опубліковано: 26 січня 2010 Ребятки, всем спасибки, приятно познакомиться! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Palladin 1 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2010 Я из Днепропетровска Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Татьяна 1 Скарга Опубліковано: 4 березня 2010 еще немного подождать и лед расстает! Наконец выеду из заледеневшего гаража! Буду рада побывать на встречах! Днепродым! отзывайтесь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BTR 1 Скарга Опубліковано: 23 березня 2010 НАРОД! Может организуем встречу? Погодка наладилась! Кто ЗА? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
godzilla85 1 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2010 Днепр рулит))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
romik2101 1 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2010 Всем дарова,Днепродзержинск тута Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TURBOVAZ 1 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2010 Всем привет я с Кривого Рога Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fines 1 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2010 Днепр. всем ПРИВЕТ!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
miron_ua 1 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2010 А я из Жёлтых Вод!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AVK 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2010 Всем привет. и я из Днепропетровска. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2010 Всем привет! Ребята! У кого есть знакомые ГАИшники в Днепропетровске? ТехОсмотр мне пройти нужно. Машина там зарегистрирована. Я физически в Киеве. Может передал бы через кого-то денежку и документы? Кто поможет? Отблагодарю В личку напишите, плиз! А то до 15 декабря нужно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GRIN 1 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2010 Днепродзержинск,левая его сторона. .Грин Гриныч. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вовчик 1 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2010 Кривий Ріг, вас вітає ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Андрей 24 1 Скарга Опубліковано: 25 січня 2011 Я из Днепра ! Всем привет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kostyan=) 2 Скарга Опубліковано: 28 березня 2011 Днепр и область привет!!!....I am from DNEPR!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZRACER 2 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2011 Опа. Здрассьте!!!! А я походу один с Никополя. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Татьяна 1 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2011 Народ! Встречаемся или как? отзывайтесь, организовуемся и все тут)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чен 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 привет я из Днепродзержинска пишите Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
korob81 1 Скарга Опубліковано: 18 травня 2011 Привет с Днепра! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
magnum420 2 Скарга Опубліковано: 22 травня 2011 Привет! Я из Кривого Рога! Если что--обращайтесь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ALEKS21011 1 Скарга Опубліковано: 3 липня 2011 Я ИЗ КРИВОГО РОГА Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вовчик 1 Скарга Опубліковано: 3 липня 2011 ALEKS21011, привіт з Первомайки!!! (район Юності) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alexandros 2 Скарга Опубліковано: 18 липня 2011 ПРИВЕТ! Я с Кривого Рога. Будут вопросы чем смогу памагу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ALEKS21011 1 Скарга Опубліковано: 22 липня 2011 (змінено) ПРИВЕТ!ПОДСКАЖИ СКОЛЬКО СТОИТ ПОВАРИТЬ ДНИЩЕ СПЕРЕДИ? Змінено 22 липня 2011 користувачем ALEKS21011 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Serega Krut 1 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2011 Привет я тоже из Днепра) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах