Teacher 1 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2009 ZaharZP Мож возле вознесеновского? в это время я там был Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZaharZP 1 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2009 Teacher пордон перепутал :D возле вознесеновского Exile и тебе фа фа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Exile 1 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2009 Pioneer фа-фа вчера в 19-45 на куйбышева.я за тобой аж до кладбища ехал,даж моргал пару раз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pioneer 31 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2009 Exile и тебе Фа-Фа! Сорри - не заметил, был увлечен перевозкой груза и разговором с пассажирами :D Teacher Привет тебе сегодня на кольце на Седова где-то в 13-00. Я ехал на папика машине в роли пассажира Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Teacher 1 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2009 Pioneer :oops: да, был там грешным делом... рулил из гаражей на проспект Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex12 1 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2009 Hulk,типа фа фа..сегодня возле 4 корпуса машинки)) З.ы.В реале машинка хороша!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Teacher 1 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2009 хва-хва ZaharZP на перекрестке БШ и Победы в 17-30. Узнал по наклейке и облазящим порогам :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZaharZP 1 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2009 Teacher и тебе фа-фа. Я теперь сдесь буду постояно стоять новая работа . А пороги уже облезли дальше некуда, хочу перекрасить говорят стоит 4000 :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
cathul 1 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2009 ZaharZP Чет больно дорого, чел который мне делал ремонт кузова, занимается еще и покраской, я интересовался, за работу берет 2000 + расходники твои. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZaharZP 1 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2009 cathul У меня чел за работу тоже так берет. а остальное я думаю расходники потянут хочется дорогу краску чтоб хорошо получилось а не так как мне покрасили что пороги через пол года облезли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DENIS_BER 92 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2009 Сегодня заскочу в Запорожье на ж/д, так что если увидите голубую восьмерку 0186 и синим бантиком на заднем дворнике, делайте ей ФА-ФА Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Teacher 1 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2009 DENIS_BER в во скока? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DENIS_BER 92 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2009 Teacher под вечар, 21.00 - 22.00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Exile 1 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2009 Teacher фа-фа тебе 16.12 где-то около 11.00 по 8го марта возле "Золотой Осени"))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZaharZP 1 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2009 Пордон что не по теме но уже не 8 марта а проспект моторостроителей. Переминовали жулики Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Exile 1 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2009 ZaharZP да я в курсе,но старое название мне нравится больше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2010 Фафа Диме dmn и его брату на авторынке! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pioneer 31 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2010 NeoN4ik, поздравляю с первым официальным мелитопольским фа-фа! З.ы.Растем блин, приятно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2010 (змінено) Pioneer, ага, нас уже в городе трое! ! Змінено 21 лютого 2010 користувачем NeoN4ik Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dmn 2 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2010 NeoN4ik, и те фа-фа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pioneer 31 Скарга Опубліковано: 25 березня 2010 Фа-фа вчера вечером Valek на южноукраинской! Даже успели пообщаться чуть на перекрестке пока красный горел! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valek 2 Скарга Опубліковано: 25 березня 2010 Фа-фа вчера вечером Valek на южноукраинской! Даже успели пообщаться чуть на перекрестке пока красный горел! И тебе ФА-ФА Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valek 2 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2010 Фа-фа Teacher, сегодня возле Козак палац! Помоему был ты Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Teacher 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2010 Valek, ага, я там часто по вечерам бываю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 5 травня 2010 dmn, фа-фа те на кругу возле цитаделя час назад! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах